Celebra Baba Vanga a prezis că în 2022 trei dintre zodiile horoscopul vor avea foarte mult noroc pe toate planurile.

Celebra clarvăzătoare din Bulgaria, Baba Vanga, cunoscută pentru profețiile sale care în timp s-au adeverit, a prezis, printre altele, că în anul 2022, trei zodii vor fi lovite de noroc. Doar ei au șanse foarte mari să le iasă tot ce și-au propus pe absolut toate planurile.

Baba Vanga, născută la începutul secolului douăzeci, în Macedonia de Nord, a prezis mai multe evenimente tragice printre care se numără atentatele din 11 septembrie 2001, faptul că se vor folosi arme chimice Siria, ba chiar războiul care are loc în prezent, în Ucraina.

Dar iată ce a avut de spus despre zodiile amintite mai sus. Conform profeției Babei Vanga, cele trei zodii care vor avea noroc mai mut ca niciodată sunt următoarele: Pești, Rac și Săgetător.

1. Profețiile clavăzătoarei Baba Vanga despre zodia Săgetător, în 2022
După mult timp în care nu și-au găsit locul, Săgetătorii se vor integra, în sfârșit, la locul de muncă.

Și având în vedere că vor fi mai calmi, cel mai probabil, în lunile următoare șefii îi vor promova și astfel vor ajunge pe postul mult visat.

La capitolul familie, totul va fi roz pentru Săgetători. Partenerii de viață îi susțin în tot ceea ce fac, indiferent de situația. Există o posibilitate foarte mare ca unii prieteni din trecut să se întoarcă în viața lor atunci când se așteaptă mai puțin. Dacă este să facem referire la sănătate, nici nu se poate discuta de boli sau alte probleme.

2. Profețiile clavăzătoarei Baba Vanga despre zodia Pești, în 2022
După mulți ani în care nu putem spune că le-a mers bine, norocul se întoarce, în sfârșit pe strada zodiei Pești, a prezis

Baba Vanga. Ei vor avea parte de experiențe unice, dragoste, bani succes pe toate planurile. Dacă până acum au părut că bat pasul pe loc, acum viața lor se va schimba radical.

Cei care sunt singuri își vor găsi cu siguranță sufletul pereche, iar relația va arăta exact ca una desprinsă din poveștile cu prinți și prințese. În sfârșit vor fi alături de cineva care să îi iubească necondiționat. La fel ca și în cazul Săgetătorilor, la capitolul sănătate totul va fi roz.

3. Profețiile clavăzătoarei Baba Vanga despre zodia Rac, în 2022
Nativii născuți în zodia Rac sunt ultimii dintre norocoșii horoscopului din 2022, a apreciat celebra Baba Vanga în urmă cu mulți ani. Aceștia vor da lovitura la capitolul bani. Dacă până acum au întâmpinat numai probleme, de acum înainte ele se vor rezolva practic de la sine.

Racilor le va merge excelent și în amor. Se anunță o vacanță romantică împreună cu partenerul de viață, care, la capătul unor certuri, se va da pe brazdă. Totodată, acești nativi își vor face în 2022 mai mulți prieteni ca niciodată. Vor crea legături de prietenie ce vor rezista în timp, iar sănătatea va fi la înălțime.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *