Anamaria Prodan a avut parte de un incident neplăcut în urmă cu câteva ore. Celebra impresară a fost implicată într-un accident rutier în zona Dorobanți.

acum 2 ore
Anamaria Prodan, prima declarație după accident
„Era mașina parcată, eu eram în mașină și un bicilist a trecut, mi-a zgâriat bara și a plecat. Omul nu știa că sunt în mașină, m-am dus după el și a venit, și-a cerut iertare și atât.

Nu s-a întâmplat nimic. Dar mă numesc Anamaria Prodan și orice mișc lumea e curioasă”, a fost prima declarație făcută de vedetă pentru spynews.ro.

Vedeta a fost observată în urmă cu ceva vreme în timp ce vorbea cu oamenii legii, care au ajuns la fața locului după incident. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf se afla în mașina personală, care era parcată.

Anamaria Prodan nu se afla la volanul autoturismului marca Maybach, ci șoferul personal. Mașina era parcată în momentul în care un biciclist care trecea prin zonă, pe trotuar, a lovit bolidul de lux.

Primele informații arată că, mașina a fost lovită în spate cu pedala bicicletei și că biciclistul nu se afla pe pista specială. Cancan.ro spune că nu se înregistrează nicio victimă, dar chiar și așa polițiștii au fost chemați.

La momentul impactului șoferul impresarei s-a dat jos din autoturism și s-a luat la ceartă cu biciclistul. Din fericire, toți cei implicați în incidentul din zona Dorobanți au colaborat cu oamenii legii.

În prezent, evenimentul se înregistrează ca fiind accident rutier, polițiștii fiind nevoiți să deschidă un dosar pentru a afla cele petrecute și cine se face vinovat pentru reparația mașinii.

Anamaria Prodan a mai avut parte de accident nefericite în urmă cu ani buni. Impresara a povestit la un moment dat că a pierdut controlul volanului în timp ce se apropia de reședința din Bistrița. În mașină se aflau copiii vedetei și Laurențiu Regehcampf.

Autoturismul, un Mercedes S Classe, a intrat într-un parapet de pe marginea drumului după ce blondina ar fi ațipit câteva secunde. Mașina a zburat mai mult de 350 de metri. Toți au scăpat datorită centurilor de siguranță.

Mai târziu, Anamaria Prodan a precizat că accidentul rutier are legătură cu un blestem. Impresara de fotbal a dezvăluit că o femeie care o urăște foarte mult i-a dorit răul, fără să cunoască care este motivul acesteia.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *