Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară.

Vedeta este o femeie împlinita din toate punctele de vedere, care se bucură de o familie frumoasă și de o carieră pe măsura.

Se pare că probleme nu o ocolesc și au lovit-o chiar de Paște.

Gabriela Cristea, momente de panică în ziua de Paște

Gabriela Cristea trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Are un soț minunat, care i-a dăruit două fetite frumoase și au construit o mulțime de lucruri împreună. De când iubește este foarte fericită și simte că nimic nu o mai poate învinge.

Totuși, oricât de fericită ar fi, problemele nu o ocolesc. Prezentatoarea TV a trăit clipe de groază chiar în ziua de Paște, care i-au dat complet sărbătorile peste cap. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu fiica sa cea mică, IRIS, care a făcut indigestie și s-a ales și cu temperatură și stări de vomă.

„Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă.

Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice.” a declarat Gabriela Cristea.

Se pare că nu este prima dată când se confruntă cu astfel de probleme și deja ar fi o tradiție în familia lor să ajungă la spital de sărbători. Fetițele mănâncă mai mult decât este cazul și nu mai au restricții la evenimente speciale, așa că se ajunge la situații neplăcute.

În urmă cu câteva luni, chiar de Craciun, fiica cea mare a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bella Victoria Margot a avut febră aproape de 40 de grade, dar și roșu în gât. Părinții săi n-au mai stat pe gânduri și au dus-o de urgență la spital, pentru că știu cât este de sensibilă și nu vor să ajungă în situații și mai complicate.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *