Cunoscutul bioenergoterapeut ajunsese la 90 de kilograme, când o remarcă a făcut-o să ia măsuri. A apelat la o dietă, dar şi la un ceai special.

Chiar și marile vedete pot avea uneori probleme cu greutatea. Acesta este și cazul bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, cunoscută în întreaga lume, care a avut la un moment dat 90 de kilograme. Iată ceaiul minune cu care aceasta a reușit să dea jos nu mai puțin de kilograme.

Leacul minune care a făcut-o să întinerească

Ce a motivat-o pe Lidia Fecioru a reușit să ajungă să arate atât de bine?

Momentul în care soțul i-a reproșat că nu îi stă bine într-o rochie:

„Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat.

Cum a reușit să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme?

Dieta Lidiei Fecioru. Cum a slăbit celebrul bioenergoterapeut într-un timp record

Folosind un leac incredibil de simplu: un ceai obținut din combinația de frunze de dafin și bețe de scorțișoară.

Ingredientele necesare pentru obținerea ceaiului sunt următoarele: 1 litru de apă, 1 băț de scorțișoară, 5 frunze de dafin. Fierbeți apa foarte bine, apoi adăugați scorțișoara și dafinul și lăsați amestecul la infuzat timp de un sfert de oră. După ce se răcește, puneți într-o sticlă, dar nu de plastic. Consumați o cană, în fiecare dimineață, pe stomacul gol.

Lidia Fecioru a devenit cunoscută românilor grație emisiunii „Adevăruri ascunse”. Originară din Republica Moldova, ea a devenit unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. A practicat mai multe meserii de-a lungul timpului, însă ceea ce face în prezent a consacrat-o în ochii telespectatorilor.

De-a lungul timpului, Lidia Fecioru a fost coafeză, bibliotecară, director de casă de cultură, medic legist, secretară de editură și, în cele din urmă, bioenergoterapeut. Originară din Republica Moldova, la 18 ani, Lidia Fecioru s-a căsătorit, după care au venit pe lume și copiii. În acest timp, vreme de șase ani, a fost coafeză. Cu toate acestea, în timp ce muncea, a reușit să urmeze cursurile prin corespondență ale Școlii de Cultură și de Arte, după care a absolvit Facultatea de Regie – Teatru – Film.

Apoi a mers din curiozitate la cursurile lui Ignatenko, un mare parapsiholog din Ucraina, care ținea cursuri și la Moscova. După aceea s-a apucat de medicină și a terminat facultatea la Chișinău. Destinul ei avea să se schimbe începând din 1991, când Lidia Fecioru vine în România, la Iasi. Mai întâi s-a angajat la o editură, ca secretară, după care a plecat la București.

În prezent, Lidia Fecioru, a cărei vârstă se apropie de 60 de ani, are propriul cabinet de bioterapie și medicină alternativă, dar apare și la diverse emisiuni tv in calitate de parapsiholog.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *