Anca Țurcașiu este o mamă împlinită. Băiatul ei, Radu, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Ce mesaj a transmis artista după fericitul eveniment?

Anca Țurcașiu are motive de bucurie. Radu, fiul său, în vârstă de 23 de ani, s-a căsătorit. Artista a făcut publice mai multe imagini de la eveniment în mediul online, acolo unde a făcut și primele declarații.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit. Artista spune că a devenit oficial mama a doi copii
Anca Țurcașiu, în vârstă de 51 de ani a fost soacră mare. Fiul său, Radu, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale. Cei doi erau împreună de mai mult timp, iar acum au decis să facă pasul cel mare.

Artista a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde a făcut și primele declarații despre eveniment. Emoționată, dar și bucuroasă, Anca Țurcașiu le-a transmis tinerilor căsătoriți că este mândră de ei și că îi iubește.

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm”, a scris Anca Țurcașiu pe contul său de Instagram.

Ce a purtat Anca Țurcașiu la cununia fiului său?
Pentru cununia fiului său, Anca Țurcașiu a ales o ținută elegantă. Artista a îmbrăcat un costum negru și o cămașă albă. În picioare a avut pantofi cu toc și dresuri cu model pe picior. Ca și accesorii, vedeta a optat pentru bijuterii voluminoase, un inel și un colier.

De asemenea, Anca Țurcașiu a întregit look-ul cu un guler din dantelă, cel mai probabil, acesta face parte din propria ei colecție vestimentară, dar și cu o geantă încăpătoare, de asemenea, neagră.

Prietenii și următorii Ancăi Țurcașiu le-au transmis felicitări proaspeților căsătoriți
În secțiunea de comentarii a postării de pe Instagram, prietenii, dar și cei care o îndrăgesc pe Anca Țurcașiu le-au transmis urări de bine proaspeților căsătoriți.

„Vai, ce veste minunată! Să fiți fericiți toată viața!”, le-a scris Adela Popescu, care a adăugat la sfârșitul mesajului și o inimioară.

„Doamne! Felicitări! Parcă ieri fugeai de la filmări să ajungi repede la Radu. Căsnicie lungă și înțelegere multă”, a transmis Tilly Niculae.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *