In ultima perioadă au plecat din această lume o mulțime de persoane importante, care au lăsat în urmă multe regrete și lacrimi. Aflăm acum că s-a stins din viață un artist important, foarte iubit, cu un talent special la muzică.

A murit Raul Cârstea
Raul Cârstea a fost unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, considerat una dintre figurile emblematice ale muzicii folk românești. A scris istorie în acest domeniu și a lăsat în urmă o mulțime de piese speciale, pe care fanii săi le vor asculta mereu cu drag.

Anunțăm acum, cu părere de rău, ca Raul Cârstea s-a stins din viață vineri, 29 aprilie. Cumplita veste a fost primită cu multă tristețe de un fost coleg de scenă al lui Raul, Vasile Șeicaru, care a ținut să transmită un mesaj important și emoționant pentru această ocazie.

Artistul a precizat că el și Raul au fost prieteni buni și moartea ia- despărțit acum. A spus despre bunul său amic că a fost un om minunat, cu un suflet mare, pe care Dumnezeu l-a luat la el mult prea devreme.

„Ne-a părăsit RAUL CÂRSTEA, artist folk foarte talentat! Am fost prieteni buni! Mai rar așa un suflet deosebit! Dumnezeu să te odihnească în pacea lui, Raul!” a scris pe Facebook Vasile Șeicaru.

Nu a precizat, însă, cauza exactă a decesului și nu a dat prea multe informații despre acest eveniment dureros, dar probabil familia va explica ce s-a petrecut exact. Nu se știe nici când va avea loc înmormântarea, dar cei dragi probabil vor reveni cu explicații în acest sens.

Amintim că artistul a lansat albume emblematice precum: ”Delta lunară”, ”Ca un fum de țigară, sufletul”, „Zădărnicie”, ”Singurătate” și ”A ține în mine” alături de Tatiana Stepa. A debutat în 1982 și de atunci a fost un artist foarte iubit și apreciat.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *