Ce se întâmplă în căsnicia celor doi. Tavi Clonda a spus cum se înțelege cu soția sa, dar și ce planuri are.

Tavi Clonda a făcut mai multe dezvăluiri despre viața de familie. Soțul Gabrielei Cristea a dezvăluit ce se întâmplă în relația lor după ce au venit fetițele pe lume.

Tavi Clonda a explicat în cadrul unui interviu că la ei în familie „copiii sunt copii, iar soțul este soț”.

Tavi și soția sa au reușit să le învețe pe fetițe să doarmă în camera lor, iar atunci când apar probleme, cei doi știu cum să le gestioneze, dar au decis să le învețe pe micuțele lor să doarmă singure, pentru a putea petrece în continuare timp în doi.

„Vrând, nevrând, s-a schimbat (relația lor de când au apărut copiii n.r). Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei.

Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele.

Este greu, dar i-am spus Gabrielei: „Copiii sunt copii, soțul este soț”. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele.
Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine.(..) Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.”, a declarat Tavi Clonda, pentru ego.ro.

Așa cum era de așteptat, și relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-a schimbat după venirea pe lume a fetițelor, însă cei doi profită acum de orice moment pe care îl pot petrece împreună, fie că doar aleg să stea puțin pe terasă.

„S-a schimbat totul după ce am făcut copiii. Ne gândeam la ce făceam toată ziua, în afară de emisiune. Mergeam și ne plimbam, stăteam cu prietenii, făceam grătare, plecam la munte destul de des…este o perioadă pe care am uitat-o cumva, chiar zilele trecute ne-am adus aminte.

Era frumos, era o libertate, dar a trecut perioada respectivă. Ne bucurăm pentru că am făcut copii, suntem într-o altă etapă a vieții noastre și ne concentrăm pe prezent și pe viitor.

De exemplu, îmi doresc să o scot la film pe Gabriela săptămâna viitoare. S-a făcut și vremea frumoasă acum. De asemenea, ne place foarte mult să stăm și acasă, pe terasă, după ce adorm copiii. Gabriela este obosită de la emisiune, dar mai stăm puțin.

Chiar astăzi ne-am găsit timp, am profitat pentru că este și bunica pe la noi. Am făcut o plimbare în jurul Bucureștiului. Cam greu găsim timp, poate după ce se culcă ele sau când sunt la grădiniță.”, a mai adăugat cântărețul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *