Doliu în lumea muzicii internaționale. Acest domeniu este mai sărac acum, după ce unul dintre cei mai mari reprezentați a plecat dintre noi. Este vorba despre o actriță de renume, care a decedat după o luptă grea cu o boală psihică.

A murit Naomi Judd
Lumea artistică este din nou greu încercată, după ce una dintre cele mai cunoscute artiste din lume a decedat.

Este vorba despre Naomi Judd, celebra cântăreață americană de muzică country. Anunțul a fost făcut chiar de către familia îndurerată, la scurt timp după producerea incidentului.

Celebra artistă avea 76 de ani și de o bună perioadă de timp se confrunta cu o boală psihică grea. Fiicele sale au făcut anunțul sâmbătă fără a da prea multe detalii despre cele întâmplate, fiind un subiecte dificil pentru ele.

Tot ce au precizat a fost că boala de care suferea a fost cea care i-a pus capac.

„Am pierdut-o pe minunata noastră mamă în urma unei afecţiuni mintale”, au scris acestea pe rețele sociale, sâmbătă după-amiază.

Nu este singura afecțiune cu care Naomi s-a luptat de-a lungul anilor. Încă din 1991 a fost diagnosticată cu hepatita C, motiv pentru care și-a încetat și activitatea și s-a retras definitiv de pe scena. Naomi Judd şi Wynonna Judd au format duetul „The Judds” la sfârşitul anilor 70, câştigând numeroase premii importante, inclusiv cinci trofee Grammy. S-au destrămat în 1983, dar se reuneau mereu pentru unele spectacole mari.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *