Vrei să dai jos burta cât mai repede posibil? Un truc extrem de simplu te va ajuta să ai un abdomen perfect în doar patru zile.

Pentru realizarea lui ai nevoie de o lingura de ghimbir, crema de corp, o folie lunga din plastic, un elastic si un prosop. Mai intai, pentru a deschide porii, trebuie sa umezesti prosopul cu apa calda si sa-l tii infasurat direct pe piele timp de 5-10 minute.

Cum se prepara masca

Rade ghimbirul, amesteca-l cu lotiunea de corp si aplica pe abdomen, dupa care infasoara-te cu folia de celofan, pe care trebuie sa o fixezi cu banda elastica.

Stai asa timp de 4 ore, dupa care clateste zona.

Visezi la o talie de viespe, însă dietele şi sportul nu te ajută deloc? O strategie simplă, la îndemâna oricui, te va ajuta să capeţi talia mult visată, scăpând de 6 cm peste noapte.

Iată strategia secretă care te va ajuta să scapi peste noapte de 6 cm din talie:

Pasul 1: Masează-ţi abdomenul cu o loţiune. Asigură-te că ai dat cu cremă toată suprafaţa abdomenului.

Pasul 2: Înfăşoară-ţi talia cu folie de celofan. Ai grijă să nu fie prea strâns şi să poţi respira uşor peste noapte.

Pasul 3: Acoperă folia de celofan cu o faşă pe care o înfăşori pe talie, astfel încât să acoperi întreaga folie.

„Am încercat asta o singură dată şi am fost absolut încântată de rezultat. Este un truc care te ajută să fii mereu pregătit pentru proba costumului de baie”, a declarat Coleen, o tânără care a încercat această metodă de subţiat talia, pentru vlechten-metdaan.net.

Impachetarile cu folie de plastic, aceea obisnuita folosita la conservarea alimentelor, au devenit o foarte populara practica cosmetica, la care femeile apeleaza tot mai des pentru a slabi, a detoxifia organismul si a imbunatati aspectul pielii.

Exista diferite tipuri de impachetari cu folie de plastic, dar acestea doua sunt cele mai eficiente pentru slabit, detoxifiere si eliminarea celulitei.

Impachetarile cu miere

Incalzeste putina miere intr-un bol si adauga la ea un galbenus de ou si cateva picaturi de uleiuri esentiale si suc de citrice, fie de lamaie, fie de portocale, si ulei de jojoba. Unge-te cu acest amestec pe picioare, stomac si solduri, apoi inveleste pielea in folie de plastic.

Imbraca-te apoi cu haine groase si intinde-te in pat timp de o jumatate de ora, invelit bine cu o patura. Apoi indeparteaza folia si intra la dus.

Impachetarile cu argila

Impachetarile anticelulitice cu argila sunt cel mai bun mod de a arde depozitele de grasime. Se recomanda sa folosesti in special argila albastra, deoarece contine o serie de microelemente cu efecte benefice asupra pielii. Amesteca praful de argila cu apa si aplica amestecul pe zonele afectate.

Poarta haine groase si lasa argila sa actioneze timp de o ora.

Pentru rezultate mai bune si mai rapide, apeleaza la aceste impachetari cu argila de cel putin doua ori pe saptamana. Vei scapa de grasime, celulita si vergeturi fara prea mult efort.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *