Sfatul zilei de joi, 5 mai 2022, marchează momente speciale, timp petrecut alături de oamenii dragi, dar și foarte multe vești plăcute pentru unele zodii.

Cele 12 semne zodiacale au parte și de tensiuni și discuții aprinse. E foarte important ca nativii să depășească momentele dificile, să nu mai bată pasul pe loc.

Berbec
Asocierea cu o persoană din cercul de prieteni te ajută în domeniul profesional. Bazează-te pe informațiile acesteia.

Taur
Meriți ceva mai bun în viață. Renunță la gândurile negative și la oamenii care îți spun că nu poți ajunge departe.

Gemeni
Simți nevoia de o schimbare majoră la locul de muncă, dar și acasă. Este o zi numai bună pentru a cumpăra mobilă nouă.

Rac
Întâlnire cu prieteni vechi. Astrele anunță o zi perfectă pentru ieșiri în oraș, pentru discuții interesante și glume.

Leu
Din păcate, nu te poți bucura de stabilitate și echilibru chiar dacă asta cauți în momentul de față. Mai ai de așteptat în acest sens.

Fecioară
E momentul să iei o decizie drastică și să pui punct unei etape din viața ta. Numai în felul acesta vei trece la nivelul următor.

Balanță
Conversația cu o persoană influentă este de bun augur pentru că te ajută să evoluezi în plan profesional. Primești sfaturi bune.

Scorpion
Astrele anunță drumuri de făcut pentru a stabili câteva detalii pentru un viitor proiect. Poate fi vorba despre muncă sau viața personală.

Săgetător
Problemele nu-ți dau pace și ai senzația că nu reușești să ajungi la liman. Nu este o perioadă tocmai bună pentru tine.

Capricorn
Te bucuri de energie. Este o zi perfectă pentru o plimbare prin parc sau pentru a dedica timpul unei pasiuni noi și interesante.

Vărsător
Mai faci încă un pas către visul tău. Ești împlinit din punct de vedere profesional, trebuie să faci asta și în viața de zi cu zi.

Pești
Realizezi că nu joci deloc rolul pe care îl credeai în viața partenerului de viață. E momentul să iei o decizie radicală în dragoste.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *