Pe 16 mai 2022 va fi Luna Plina, care va fi extrem de periculoasa pentru oameni. Care este pericolul, au spus astrologii.

Luna Plina pe 16 mai 2022, care este pericolul
Eclipsa de Luna, care cade pe 16 mai, coincide cu faza lunii pline. Apogeul evenimentului va avea loc la ora 07:11.

Acest fenomen va fi insotit de energie negativa ridicata, care poate afecta relatia dintre parinti si copii. Vechile ranchiuni pot reaparea. Potrivit expertilor, o persoana poate avea pretentii si pur si simplu risca sa se cufunde in unele momente neplacute din trecutul sau. Psihologii recomanda sa te controlezi in aceasta perioada. Daca exista dorinta de a rezolva lucrurile cu cineva sau doar de a va certa, atunci trebuie sa o suprimati la timp, pentru ca nu va iesi nimic bun din asta.

O conversatie de la inima la inima se poate transforma, de asemenea, intr-un scandal. Este mai bine sa evitati acest lucru, altfel frazele dure va pot distruge in mod semnificativ relatia cu familia si prietenii. Potrivit astrologilor, introspectia va ajuta la evitarea acestui lucru. Nu trebuie sa intri in scandaluri si conflicte, este mai bine sa le urmaresti din lateral si sa tragi concluzii importante pentru tine.

Aceasta perioada de timp va fi o mare sansa pentru cei care vor sa scape de obiceiurile proaste. Astrologii spun ca, in momentul unei eclipse de Luna, este mult mai usor pentru oameni sa scape de ceea ce nu este cu adevarat necesar.

Caracteristicile eclipsei de Luna din 16 mai 2022
In aceasta zi, Luna va fi in semnul Scorpionului. Acest lucru indica faptul ca este timpul ca fiecare dintre noi sa ia decizii responsabile. Astrologii sunt convinsi ca in aceasta perioada creste capacitatea oamenilor de a se concentra asupra esentei problemei.

Psihologii spun insa ca in aceasta perioada oamenii vor putea simti in ei insisi un exces de forta. Nu o neglijati. Astrologii recomanda directionarea ei catre dezvoltarea capacitatilor creative si fizice. Daca o persoana nu poate directiona independent energia in directia corecta, atunci va fi predispusa la necazuri.

Medicii au avertizat ca in perioada lunii pline bolile cronice se pot agrava. De asemenea, nu sunt excluse tulburarile mintale. In astfel de momente, oamenii pot experimenta impulsivitate excesiva. Poate exista o pofta puternica de alcool.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *