Este știrea care, cu siguranță va face înconjurul României și nu numai!

Bianca Drăgușanu este însărcinată cu Gabi Bădălău! Și, asa cum se întâmplă de fiecare dată, reporterii

vă anunță primii și au și toate detaliile!

Cum s-a aflat că Bianca este însărcinată, deși ea a vrut să țină totul ascuns

Vă mai amintiți scandalul din urmă cu vreo două săptămâni, când Bianca a intrat în casă peste Gabi Bădălău și Florin Salam? Cei doi petreceau cu încă un domn însurat, alături de niște domnițe. Bianca, fire impulsivă și rea de gură, nu a avut nevoie de prea multe ca să se aprindă mai ceva ca artificiile în noaptea de Revelion.

S-au chinuit mult să devină părinți

Din sursele noastre, noi știam că de mai multă vreme cei doi încearcă să devină părinți. Se pare că, în sfârșit, și-au realizat visul!

Deși poate vor fi tentați să nege, nu ne lăsăm păcăliți

Atât Bianca, cât și Gabi, au ales să fie discreți, noi am vrut totuși să fim siguri. Să nu ne luăm după spusele unor domnițe vesele. Așa că, am făcut niște săpături. Bianca a fost vazută săptămâna trecută de două ori la o clinică privată din Pipera. Sursele noastre din interior nu doar că ne-au confirmat că Bianca a venit la medicul ei ginecolog, dar ne-au confirmat și sarcina. Iubita lui Gabi Bădălău este însărcinată în două luni!

Au sărbătorit vestea că vor fi părinți, în mare secret, la Atena

De 1 mai, cei doi iubiți au sărbătorit la Atena. Și nu oricum. Pe fițe. Hotel de 5 stele, aproximativ 2.000 de euro pe noapte. Și nici nu ar putea fi altfel. Mai ales că începe un capitol nou, frumos și emoționant din viața lor de cuplu.

Noi le urăm să fie într-un ceas bun! Cu o mămică și un bebe sănătos!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *