Eugen Cristea este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară.

Maestrul este foarte îndrăgit de o mulțime de oameni și mulți dintre noi am crescut cu filmele lui.

De ceva timp, însă, viața lui s-a schimbat și a ajuns să treacă prin clipe de groază din cauza unei boli cu are a fost identificat.

Eugen Cristea, luptă grea cu depresia

Eugen Cristea se numără printre cei mai iubiți actori de la noi din țară, care reprezintă cu mândrie această lume. A jucat în filme celebre, dar și numeroase piese de teatru.

A scris istorie în acest domeniu, dar se pare că viața lui nu mai este deloc roz ca înainte.

Ultimii ani din viața actorului au fost foarte grei, mai ales de când a aflat de boala cu care se confruntă. După ce medicii i-au dat verdictul, totul s-a schimbat pentru el. Mai exact, medicii l-au diagnosticat cu sindrom depresiv agravat încă de la începutul pandemiei și chiar a fost internat din această cauză. Boala l-a secat încet, dar sigur și nu credea că își va mai reveni vreodată.

„Această depresie și pot să vă spun exact diagnosticul de pe fișa de internare, căci am fost și internat, puțină lume știe asta.

Scrie sindrom depresiv agravat. Deci ca să știți. El a lucrat încet, acest sindrom, aceste simptome au lucrat încet, la fel cum lucrează și cariile în lemn. El a început încet de când a început pandemia.

Ca de obicei, am căutat să mă refugiez în muncă, am reușit să fac destul de multe lucruri”, a mărturisit Eugen Cristea la Antena Stars.

Eugen Cristea își dorea să moară
Actorul atinsese un prag critic, în care își dorea chiar să moară. Nu se mai putea bucura de nimic și își dorea să înceteze toată suferința. Teama l-a cuprins într-o zi și de atunci nu i-a mai dat pace.

Se gândea chiar că ar avea covid, era obsedat să se protejeze și de atunci nu și-a mai revenit.

„M-a durut un pic în gât, o jumătate de oră, și un pic de febră vreo două ore, 37 cu 1, ca să vă dau date exacte. (…) Deci m-am speriat. Și din această spaimă, spaima aceasta s-a întors cumva înlăuntrul meu și mi-a provocat… cum să vă spun… n-am vrut să mai trăiesc. (…) Mi s-a făcut frică”, a adăugat acesta.

Eugen Cristea a căutat să se refugieze în muncă, să facă lucruri de care era mândru și doar așa a reușit să scape de probleme. Mai mult, a reușit să realizeze multe lucruri în plan profesional, iar acestea reușite l-au făcut să se simtă mai bine, dar numai el și soția lui, Cristina Deleanu, care i-a fost mereu alături, știu cât de grea a fost boala.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *