O plajă sălbatică din România arată exact ca în Thailanda. Deși mulți români pleacă în vacanțe în străinătate, cu siguranță că se pot bucura și în țara noastră de o experiență de neuitat. Unde este locul secret, ascuns de ochii curioșilor, dar și de care foarte puțini au auzit până acum.

Cu toții vrem să ne bucurăm de vacanțe frumoase și cu peisaje pe care să nu le uităm niciodată, dar poate că nu ne permitem să vizităm cele mai exclusiviste locuri din lume. În România avem o plajă sălbatică ca în Thailanda. Iată unde se află!

Dacă vrei să te bucuri de o vacanță ca în vise, plaja din comuna Șuncuiș, care se află pe defileul Crișului Repede, la 60 de kilometri de Oradea. Acest loc se află chiar la poalele munților Pădurea Craiului.

Deși plaja sălbatică este un loc în care te poți relaxa și pentru care în străinătate eram nevoiți să plătim sume mari, în România nici cazarea nu trece de 200 de lei. Pe lângă momentele petrecute la soare, iubitorii de natură și aventuri se pot bucura de trasee montane, dar și de diferite activități pe Crișul Repede.

Românii se vor bucura de piesaje de vis
Plaja sălbatică de la poalele munților Pădurea Craiului a reușit să atragă foarte mulți turiști, dar puțini au auzit de ea și s-au putut bucura de cele mai frumoase experiențe de vacanță chiar în țara noastră.

Cu siguranță că această plajă merită vizitată pentru o experiență de neuitat. Românii se pot bucura de un concediu de vis cu puțini bani chiar la noi în țară. Deși mulți dintre noi plecăm în străinătate în vacanțe, România merită o șansă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *