La primele ore ale diminetii, a venit pe lume primul copil al cuplului Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc. Baietelul a venit pe lume cu o greutate foarte buna, primind din partea medicilor nota 10 la nastere.

La scurt timp a avut si Anamaria Prodan o reactie, dar si Bebeto (Laurentiu Reghecampf Jr.) si Sarah, fiica impresarei din relatia cu Tiberiu Dumitrescu. Anamaria Prodan a declarat ca ii doreste antrenorului sa aiba si mai multi copii, sa il intreaca pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei. „Sa-i traiasca si sa aiba grija macar de asta! Poate intelege de data asta ca un copil nu se face pe banda rulanta, oriunde, oricum, din orice pozitie si nu se lasa de izbeliste cand apare alta femeie. Familia si copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

„Sa-i traiasca si sa-l creasca macar pe el, caci pe mine si fratele meu nici nu ne mai cunoaste. Pune poze cu noi de cand aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

„Sa-i traiasca si sa poata sa-l creasca, caci nu prea stie ce-s copiii. Se plictiseste repede de ei si face altul intr-o secunda.“, a a spus si Sarah Dumitrescu pentru sursa citata mai sus.

Laurentiu Reghecampf mai are doi baieti: Luca, fiul pe care il are cu prima lui sotie, Mariana, si Laurentiu Jr, fiul pe care il are cu Anamaria Prodan.

Asadar, Liam este al treilea baiat al antrenorului si a fost adus pe lume de Corina Caciuc, partenera lui Reghecampf, cea pentru care antrenorul a decis sa incheie relatia de aproximativ 15 ani pe care a avut-o cu Anamaria Prodan.

Liam, care e un nume de origine irlandeza, are semnificatia de protector neinfricat


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *