Este zi de doliul în lumea cinematografiei. O celebră actriță din America s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Aceasta lupta de câțiva ani cu o boală grea, cancerul la sân. Boala ajunsese în fază terminală, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru femeie.

Actrița americană Marnie Schulenburg s-a stins din viață la vârsta de 37 de ani. Anunțul trist al decesului a fost făcut de către un reprezentant al acesteia și confirmat ulterior chiar de către soțul său. Marnie Schulenburg a decedat marți, în Bloomfield, New Jersey.

Cauza decesului a fost reprezentată de patru complicații ale cancerului de sân metastazic de care suferea. Soțul ei, Zack Robidas, le-a transmis fanilor actriței un mesaj și a avut o rugăminte importantă pentru aceștia.

„Vă rog să nu spuneți că Marnie a pierdut lupta cu cancerul. Nu este adevărat. Am privit-o cum bătea cancerul în fiecare zi, de la diagnostic până acum. Este incredibilă.

Am ales să atacăm diagnosticul ei cu optimism. Am vorbit doar despre viitor și am continuat să mergem înainte. Nu știu dacă a fost corect, dar a fost tot ce am știut cum să facem.”, a declarat Zack Robidas


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *