Pentru trei semne ale zodiacului, urmatoarele trei luni par sa le aduca fericire, deoarece lucrurile sunt propice pentru a le pune viata la loc. Dorintele lor in ceea ce priveste proiectele si veniturile se vor implini si, pe buna dreptate, tranzitul lui Mercur le va oferi o sansa unica de a-si schimba viata. Sa-i descoperim pe acesti oameni norocosi ai zodiacului.

Trei luni lungi. Este marea perioada a norocului asteptata de trei semne norocoase ale zodiacului pe cale de a bifa aproape toate casutele succesului financiar si profesional. In aceasta perioada, simtul de initiativa al acestor semne ar trebui rasplatit pe drept. In plus, aceasta faza de bun augur le promite sa se bucure de o anumita lejeritate a fiintei si de o seninatate fara precedent. Altii se vor apropia de aspiratia lor fiind linistiti de o atmosfera plina de creativitate si dinamism. Un intreg care ii propulseaza catre o perioada care se anunta a fi memorabila.

Care trei semne zodiacale vor trai trei luni de fericire?
– Rac
O gura de aer proaspat sufla in viata reprezentantilor zodiei Rac. O renastere care ii va stimula pana la punctul de a-i incuraja sa initieze proiecte ambitioase din care vor culege in curand roadele eforturilor lor. Cu conditia sa stie cum sa faca lucrurile la timp. Din punct de vedere financiar, se pare ca sunt pe cale de succes in iunie, mai ales ca atitudinea lor fata de afaceri ii impresioneaza pe cei din jur. La aceasta se adauga capacitatea lor de a prevedea deciziile corecte cu o abilitate care este egalata doar de marea lor intuitie. Aceasta din urma este favorizat si de discernamantul lui Venus in Taur. La nivel de familie, ardoarea ii ajuta sa ofere mai mult decat este necesar din punct de vedere al resurselor financiare.

In plus, Jupiter in Berbec sugereaza nativilor din Rac sa evalueze situatiile inainte de a actiona pentru ca neprevazutul nu trebuie exclus in iulie. Se solicita astfel simtul lor de observatie si ascultare. In august, totul pare sa mearga in directia lor pentru ca, pe de o parte, aptitudinile lor vor fi puse in valoare mai mult ca niciodata. Pe de alta parte, cariera lor se va bucura de un sprijin semnificativ datorita popularitatii in crestere. Hobby-urile lor vor rezona in cele din urma in mintea celor din jur, in timp ce situatia financiara va fi una pozitiva.

– Sagetator
Sagetatorii recastiga controlul asupra fraielor destinului lor si pornesc din nou spre alte orizonturi care nu au fost inca explorate. Aceasta este ambitia tipica a unui nativ din Sagetator. Acest lucru este bine pentru ca Jupiter in Berbec in aceasta perioada pare sa le ofere deja oportunitati financiare si logistice interesante si potential fructuos in aceasta perioada. Din 5 iunie vor fi inarmati cu rabdare si se vor bucura de seninatate; doua elemente favorizate de retragerea lui Saturn.

Ei vor avea capacitatea de a lua in considerare impactul pe termen lung al deciziilor lor, masurandu-si actiunile si reactiile la acestea. Cateva zile mai tarziu, ei vor detine controlul asupra unui proiect apropiat de inimile lor datorita unirii lui Marte si Jupiter. Exprimarea libertatii lor se va manifesta cel mai mult in luna iulie; sentimentul de evadare va fi acolo, deoarece ei se simt mai stabili financiar decat oricand datorita unirii lui Marte si Saturn. Pe 20 iulie, un eveniment neasteptat, purtator de emotii puternice, ii asteapta la randul sau, in timp ce luna august cade sub semnul iubirii si al motivatiei.

– Berbec
Dintre Berbec, eforturile lunilor precedente sunt deja profitabile ca beneficii, notorietate si rezolutii. Deoarece planetele sunt intr-adevar in avantajul lor, iunie va fi o oportunitate pentru ei de a avea mai multe responsabilitati prin agatarea de ceea ce ii motiveaza in ciuda provocarii care ii asteapta. Jupiter si Saturn favorizeaza situatiile avantajoase si le atenueaza pe cele care negative.

Desi sunt sfatuiti sa nu se culce pe lauri, trebuie sa-si exploateze succesele anterioare pentru a propulsa mai bine tot ceea ce isi doresc sa obtina. Pentru aceasta, conditii bune le vor fi oferite prin intoarcerea lui Mercur pe 14 iunie. Ele vor avea ca rezultat adoptarea unei rezistente si a unei energii fara precedent. Cu exceptia venirii unor circumstante destul de complicate in iulie, aceleasi evenimente le vor oferi posibilitatea de a se impune. In cele din urma, vor beneficia de jocul cu moderatie, facand pauza si gandindu-se la ce va urma. O postura sanatoasa de adoptat pentru ca viitorul apropiat sa fie in ton cu dorintele lor profunde. Toata aceasta dinamica care este pe cale sa le puncteze urmatoarea perioada si sa-i aduca mai aproape de fericire si opulenta. Atata timp cat isi fac partea lor de treaba.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *