Horoscop karmic pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022: zodiile de aer nu vor fi tocmai în apele lor. Apar tot felul de tensiuni în anturajul în care se învârt.

Conform celui mai nou horoscop karmic, cel pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022, zodiile de aer vor întâmpina tot felul de dificultăți în perioada care urmează.

Horoscop karmic pentru săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022
Gemenii, Vărsătorii și Balanțele au în față 7 zile pline de obstacole, pline de tensiuni. Comunicarea se va îngreuna în special în zilele de miercuri și joi, atunci când Balanțele, de pildă, vor tăia un rău de la rădăcină.

Mulți Vărsători vor lua hotărâri majore, de asemenea. Pentru unii poate fi începutul unui sfârșit, cum ar fi schimbarea locului de muncă. Oricât de rele ar părea previziunile astrologice pentru nativii de aer, aceștia trebuie să știe că lucrurile bune sunt puse deoparte pentru ei și vor veni din a doua jumătate a lui iunie.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) află tot felul de lucruri noi despre oamenii cu care au legături apropiate. Unele informații s-ar putea să îi dezamăgească.

Racii descoperă că au fost mințiți într-o situație crucială pentru ei, iar asta îi poate afecta pe plan emoțional. Scorpionii aleargă după prea mulți iepuri în același timp și s-ar putea accidenta.

Cât despre Pești, aceștia au o soartă ceva mai bună în săptămâna care vine. Nu se întrevăd mari pericole.

Zodiile de pământ au de învățat tot felul de lecții
Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au și ele de învățat anumite lecții la început de vară. Pentru Tauri, săptămâna 30 mai – 5 iunie 2022 aduce motive de bucurie în dragoste. Persoana iubită se gândește mai des la ei.

Fecioarele iau taurul de coarne și fac toate acele schimbări pe care le-au tot amânat de-a lungul vremii. Nu vor să mai piardă timpul deloc. Capricornii sunt predispuși la certuri cu persoane din familie.

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) au o perioadă liniștită, plină de succese și de armonie. Berbecii și Săgetătorii sunt avantajați financiar, iar Leii au noroc în dragoste. Ei vor începe vara cu dreptul!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *