Andreea Esca a intrat în atenția Iuliei Albu, după ce a ales o ținută cu care designerul de modă nu a fost de acord. Criticile acide nu au întârziat să apară la adresa prezentatoarei de știri de la Pro TV.

Iulia Albu este cunoscută pentru faptul că încearcă de fiecare dată să își dea cu părerea despre ținutele pe care vedetele din România, dar și din afară aleg să le poarte în funcție de anumite evenimente la care iau parte. De data aceasta a fost rândul Andreei Esca, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, să fie aspru criticată.

Andreea Esca a participat recent la un eveniment și a ales să poarte o ținută lejeră, care să îi permită să se miște în voie. Ochiul critic al Iuliei Albu nu a putut rata acest detaliu, tocmai de aceea femeia a luat decizia de a o critica pe prezentatoare de la Pro TV în cadrul emisiunii pe care o moderează pe Antena Stars.

Fosta jurată de la „Bravo, ai stil!” a fost nemulțumită de faptul că Andreea Esca a optat pentru un tricou roz pe care scria „Te iubesc”, o fustă cu dungi alb-negru și niște pantofi roșii cu toc.

„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie ‘Te iubesc’ cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a declarat Iulia Albu.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *