Scăpăm de Mercur retrograd pe data de 3 iunie 2022! Planeta își reia mersul direct în zodia Taur. Ce lecție are fiecare de învățat de pe urma acestui fenomen?

Planeta Mercur își reia parcursul direct din data de 3 iunie 2022, aflându-se pentru o săptămână în continuare în zodia Taur. Iată care sunt lucrurile cu care vom rămâne după acest fenomen astrologic.

Scăpăm de Mercur retrograd din 3 iunie 2022
Mercur retrograd lasă urme adânci în mentalul colectiv, în felul în care luăm deciziile. Fiecare zodie va cunoaște un update în ceea ce privește interacțiunea cu cei din jur.

Berbecii nu se vor mai lăsa ușor de păcălit în relațiile profesionale. Mercur le-a oferit suficiente informații încât de acum înainte vor ști să fie mai atenți la anumite aspecte pe care în mod normal le ignorau. Taurii pun mai mult preț pe bunurile lor, pe lucrurile câștigate cu trudă. Au mai mare grijă de obiectele personale.

Gemenii nu au învățat mare lucru din acest fenomen astrologic, cu toate că Mercur retrograd i-a vizat în mod direct. Asta înseamnă un singur lucru: sunt nevoiți să mai treacă peste niște hopuri pentru a se căli, mai ales pe plan amoros.

Racii redescoperă anumite valori pe care le-au abandonat, anumite credințe care vor avea un rol important în dobândirea succesului. Leii sunt puși pe treabă. Au învățat de pe urma lui Mercur retrograd că nu trebuie să se bazeze pe absolut nimeni în afară de propriile lor forțe.

Fecioarele sunt cele mai mistice în perioada următoare. Și ele se vor baza mai mult pe intuiția lor, căci Mercur le-a arătat că sunt capabile să facă față unor situații singure.

Balanțele, mai atente la bani!
Balanțele sunt mai atente la bani în perioada următoare. Vor cheltui pentru lucrurile cu adevărat necesare. Scorpionii sunt atenți la dușmani. Îi vor mirosi din prima și vor fi cu un pas înaintea lor.

Săgetătorii învață să aprecieze mai mult oamenii care sunt în preajma lor. Le vor arăta recunoștința într-un alt fel față de cum i-a obișnuit.

Capricornii au în continuare o perioadă dificilă. Mercur retrograd le-a adus câteva dușuri reci. Trebuie să coboare cu picioarele pe pământ și să renunțe la ego.

Vărsătorii sunt puși în tot felul de situații în care este mare nevoie de creativitatea lor. Lecția de viață pentru ei? Să treacă la fapte și să trăncănească mai puțin!

Peștii sunt mult mai recunoscători pentru lucrurile pe care le-au dobândit prin muncă. Mercur le lasă forța de a recunoaște care sunt limitările lor profesionale. Se concentrează de acum mai mult pe calitățile lor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *