Horoscop pana pe 12 iunie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru perioada urmatoare.

Berbec
Saptamana incepe cu energie foarte buna. Berbecii au aspecte bune cu planetele din zona banilor. Trebuie sa negocieze toate avantajele si sa se pretuiasca. A doua jumatate a saptamanii aduce discutii cu partenerul de viata. In weekend – relaxare.

Taur
Saptamana se anunta una foarte valoroasa sub aspectul creativitatii. Este de dorit sa propuneti solutii creative. Taurii isi urmeaza instinctul si fac ce le spune sufletul. Muncesc si in a doua jumatate a saptamanii si nu prea e timp de relaxare.

Gemeni
Gemenii sunt preocupati de rezolvarea unor probleme din urma, fie ca e vorba de sanatate, de serviciu sau relatii. Este o saptamana care aduce multe reparatii. Tonus foarte bun de joi incolo, in weekend lucreaza.

Rac
In primele trei zile ale saptamanii viitoare Racii gasesc solutii si le aplica. Prietenii sunt de mare ajutor. In a doua jumatate a saptamanii urmatoare rezolva treburi in casa, in weekend – distractie.

Leu
Banii sunt de interes pentru Lei. Muncesc mult pana miercuri si au parte si de castiguri. In a doua jumatate a saptamanii au de rezolvat multe lucruri, au de lucrat cu legea. Drumuri de facut incepand de joi, iar in weekend stau acasa.

Fecioara
Fecioarele sunt foarte implicate si pot rezolva multe lucruri daca invart bine actele. Isi pledeaza foarte bine cauza, cu insistenta. Bani in a doua jumatate a saptamanii.

Balanta
In primele zile ale saptamanii viitoare e nevoie de sustinerea cuiva. E important pentru Balante ca acea persoana sa performeze. In a doua jumatate a saptamanii, e vorba despre ele. Pentru weekend – munca.

Scorpion
Scorpionii au o saptamana cu bune relatii sociale, se pot impaca cu toata lumea. Pot deschide multe usi in aceasta saptamana. De joi trebuie sa aveti grija in relatii de colaborare profesionala. Rasfat in weekend.

Sagetator
Sagetatorii muncesc intens si cu drag, obtin rezultate. Sunt foarte dinamici, foarte isteti si se pot evidentia in fata sefilor. In a doua jumatate a saptamanii se relaxeaza. Atentie la sanatate in weekend!

Capricorn
Capricornii se ocupa de acte si drumuri profesionale. In a doua jumatate a saptamanii vin recunoasteri oficiale, invitatii foarte importante. E bine sa le acceptati! Distractie in weekend.

Varsator
Varsatorii sunt preocupati sa faca lucrurile bine pentru ceilalti si sunt nevoiti sa arate toata dibacia lor. Se bazeaza pe experienta. In a doua jumatate a saptamanii fac multe drumuri si rezolva tot felul de lucruri, daca isi pun la bataie farmecul. Multe trebuie de rezolvat si in weekend.

Pesti

Pestii pot avea intalniri unde e importanta imaginea, dar si credibilitatea. Fac dovada ca sunt priceputi. Treburi casnice in a doua jumatate a saptamani, iar in weekend fac vizite.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *