Horoscop karmic pentru săptămâna 6-12 iunie 2022: zodiile de pământ au o săptămână extraordinară din punct de vedere financiar. Ce se întâmplă cu restul nativilor?

Horoscopul karmic pentru săptămâna 6-12 iunie 2022 aduce vești bune mai ales pentru nativii de pământ. Iată previziunile karmice pentru următoarele 7 zile!

Horoscop karmic pentru săptămâna 6-12 iunie 2022
Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au lipici la bani toată săptămâna. Taurii decid să facă anumite investiții în casă sau chiar în propria lor persoană, în timp ce Fecioarele pun deoparte tot ce produc.

Capricornii sunt puși pe schimbări. Unii își schimbă mașina, iar alții achiziționează anumite bunuri pentru locuință.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) învață să se privească în oglindă fără regrete. Racii descoperă care sunt capitolele la care au calități și vor insista să își demonstreze că pot face față oricărei situații.

Scorpionii sunt în centrul atenției toată săptămâna. Acești nativi capătă popularitate, iar ideile lor vor face furori în anturajul în care se învârt. Peștii redescoperă dragostea. Nativii de apă se întorc la prima lor mare iubire!

Zodiile de foc iau decizii legate de bani
Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) iau decizii importante pentru confortul lor financiar și psihic. Berbecii muncesc pe rupte, iar Săgetătorii culeg deja roadele muncii lor.

Leii sunt extrem de vocali. Nu vor mai accepta anumite persoane cu idei preconcepute în preajma lor. Vor să își schimbe puțin cercul de prieteni. Au nevoie de stimuli noi, de oameni de la care să aibă de învățat lucruri frumoase.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) au o săptămână un pic mai greoaie. Gemenii se află în fața aflării unui adevăr care nu va fi tocmai convenabil.

Pot lua decizii dure în urma informațiilor pe care le vor primi. Perspectivele lor se schimbă radical. Vărsătorii sunt protejați și au o karmă pozitivă. Totuși, și ei trebuie să fie foarte atenți la ce li se spune.

Unele vorbe purtate din stânga în dreapta le pot face foarte mult rău. Ar face bine să nu creadă tot ce aud. Balanțele întâmpină probleme la locul de muncă. Simt că nu se mai pot concentra suficient. Au nevoie de un concediu de odihnă!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *