Vara lui 2022 are semne bune din punct de vedere sentimental. Astrologii dezvăluie că sunt patru semne zodiacale care sunt lovite puternic de săgeata lui Cupidon.

Printre zodiile care vor sta bine cu dragostea până la toamnă se numără persoanele născute în Fecioară. Acestea se bucură de momente frumoase și sunt șanse mari să-și unească destinele în următoarele trei luni.

Patru nativi cu noroc în iubire. Se îndrăgostesc vara asta iremediabil

Taur
Se anunță o vară incendiară, cu multe întâlniri amoroase. Romantismul atinge cote maxime în luna iulie, când în calea ta ies mai multe persoane cu care ești pe aceeași lungime de undă. Ai de unde alege partenerul de viață ideal.

Cupidon este de partea ta, însă trebuie să ții cont de ce simți. E foarte important să te ghidezi după intuiție și să nu te lași prins în aventuri care nu duc nicăieri sau în triunghiuri amoroase care te pot zdruncina teribil.

Fecioară
În sfârșit, a venit momentul să te așezi la casa ta. Partenerul de viață are planuri făcute pentru nuntă, nu mai trebuie să faci decât un singur pas. Anul 2022 a pregătit numeroase surprize, în special spre finalul verii.

Nativii singuri au posibilitatea să se arunce în necunoscut și să-și testeze limitele de orice fel. Este o perioadă numai bună pentru a încerca lucruri noi, dar asta nu înseamnă că trebuie să exagereze în iubire.

Săgetător
Cupidon își face treaba și te ajută să te îndrăgostești. Este vorba de o persoană cu care ai interacționat în trecut sau cu care ai o relație de prietenie. Ai ocazia să formezi un cuplu cu cineva cu care împărtășești aceleași idei și planuri de viitor.

Din păcate, nu se poate spune asta și despre persoanele aflate într-o relație. Ele simt nevoia unor schimbări radicale, dar trebuie să țină cont de comunicarea cu partenerul de viață. Ascultă ce au de spus partenerii.

Pești
Iunie aduce proiecte noi și frumoase din toate punctele de vedere. Nu ești genul care să stea pe loc, dovadă că te implici în foarte multe lucruri chiar dacă uneori simți că ești obosit. Se consolidează multe lucruri.

În plan amoros, te bucuri de compania partenerului cu care mergi în vacanțe atât în țară, cât și în străinătate. Amintirile adunate în vara lui 2022 te vor urmări mult timp de acum înainte. Explorează domeniul iubirii.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *