Reputatul astrolog spune că până în mai şi apoi lunile de vară sunt foarte importante pentru tot ce înseamnă vindecare, iertare, comuniune.

BERBEC

Berbecii au de rezolvat multe acte pentru proiectele lor mai ales în toamna. Atenţie la drumuri! Ar fi bine să fie mai puţine şi foarte bine gândite, să fie cât mai flexibili şi adaptabili cu putinţă. Important de reţinut, să îşi dea drumul la idei şi să acţioneze cu energie în vară.

TAUR

Îşi pot dezvolta proiecte pe partea de marketing şi publicitate. E important să-şi facă cunoscută munca, să se conecteze la tot ce e modern, la noua tehnologie pentru că o vor folosi cu succes. Îi inspiră ceea ce văd la alţii, astfel pot şi ei să-şi dezvolte nişte soluţii pentru proiectele lor. Vara aduce mai multa concentrare pentru lucrurile pe care au stabilit că vor să le facă, dar succesul vine în 2023. Calitatea colaboratorilor este foarte importantă pe vară.

GEMENI

Au mai fost puşi, la un moment dat, în situaţia în care sunt puşi acum la început de an, dar poate au ratat nişte momente, poate nu s-au implicat, acum trebuie să fie mai fermi şi mai hotărâţi. Relaţia cu grupurile este foarte bună. Spre toamnă, însă, să fie atenţi la prieteni pentru că nu toţi le vor fi prieteni până la capăt.

RAC

Au de câştigat Racii care au proiecte ample, poate au lucrat încă de anul trecut la ele şi acum pot să le dea drumul. Unii îşi pot face calcule de drumuri lungi pentru a putea progresa şi aceste drumuri sunt dezlegate de astre mai ales în aprilie-mai. De aceste drumuri şi de acte depinde cariera lor.

LEU

Îşi fac calcule în funcţie de alte persoane de pe urma cărora pot căpăta diverse lucruri. În vară călătoresc, ajung acolo unde au nevoie să rezolve lucruri sau să aibă nişte consecinţe foarte bune pe termen lung ale unor colaborări care încep acum şi care pot aduce bani, faimă.

FECIOARĂ

Din punct de vedere al parteneriatelor, este un an foarte important. Vor sta să analizeze ce pierd şi ce câştigă dacă mai stau sau nu într-o relaţie. Deocamdată, analizează relaţia, dacă se pot bizui pe partener, dacă le corespunde şi sufleteşte, nu numai ca interese. Dacă nu colaborează bine cu un om se pot gândi la o separare. Dacă nu au curaju să facă acest pas, în toamna îşi vor pune din nou problema dacă merită să ducă mai departe un parteneriat sau nu.

BALANŢĂ

Manifestă grijă pentru sănătate, ştiu tratamentele, acestea dau rezltate şi chiar îşi pot îmbunătăţi aspectul fizic, pot scăpa uşor de kilogramele în exces. A doua jumătate a anului e mai dinamică din punct de vedere relaţional. Acolo unde lucrurile scârţâie, e foarte posibil ca, prin iulie-august, să-şi tragă de urechi partenerul. Cei singuri au şanse mari să-şi găsească sufletul-pereche.

SCORPION

Cei care au copii aduc spor în viaţa copiilor prin indeile lor. În vară, vor munci pe rupte. Ei trebuie să dea exemplu şi să se implice pentru că pot avea rezultate. În vară, pot demara nişte proiecte pe termen lung.

SĂGETĂTOR

Îşi pot reorganiza averea, îşi pot împărţi altfel casa, stau bine din punct de vedere al iubirii în această vară. Îşi revin, îşi încarcă bateriile şi sunt puşi pe distracţie. Să fie, însă, atenţi la excese. Dacă le fac, vor plăti nişte poliţe în toamnă. Anul ăsta au şanse mari să scape de kilogramele în plus.

CAPRICORN

Este o perioadă bună pentru studii, pentru susţinerea de examene, pentru întocmirea de acte. Pot rezolva şi drumuri sau pot comunica cu persoane aflate la distanţă. Au preocupari privind studii şi examene, privind unele aprobări, autorizaţii pe care le primesc acum. În vară, pot fi interesaţi sau doar le vine gândul să facă o schimbare de casă. Poate fi legat chiar de un proiect început anul ăsta care îi obligă să se mute într-un spaţiu mai mare.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se bazează pe un har şi au şansa să câştige bani, iar munca pe care o depun le este plăcută şi în natura lor, astfel încât nu simt că depun efort. Vara le aduce proiecte foarte mari. Dacă se mobilizează şi nu visează sunt foarte avantajaţi.

PEŞTI

Îşi vor clarifica locul lor în viaţa lor şi în viaţa celorlalţi şi în societate şi mai ales care e vocea lor. Au ideea unor proiecte mari, de pe urma cărora vor scoate bani imediat, poate chiar în vara asta.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *