A treia saptamana a lunii din 13 pana in 19 iunie va fi influentata de luna plina, care va avea un impact major asupra oamenilor in urmatoarele zile. Poate atrage cele mai imprevizibile consecinte in sectorul financiar pentru aproape toate semnele zodiacului.

Berbec

Pentru Berbec, saptamana aceasta va fi plina de surprize. Este posibil sa nu primiti banii la care va asteptati. In plus, sunt posibile cheltuieli neasteptate care va vor tulbura. Prin urmare, va trebui sa activati regimul de austeritate si sa va ganditi la alte surse de venit.

Taur

Schimbarile in bine sunt posibile pentru Taur, dar pentru aceasta va trebui sa depui toate eforturile. Intalnirile si negocierile cu oameni influenti va vor ajuta sa va mentineti un statut financiar ridicat si sa deschideti noi fluxuri de numerar. De asemenea, sunt asteptate multe calatorii de afaceri, in timpul carora va trebui sa dati dovada de retinere si sa va controlati emotiile.

Gemeni

Soarta va arunca o sarcina dificila pentru reprezentantii acestui semn: ei vor trebui sa faca o alegere si sa stabileasca prioritatile corect. Va depinde doar de tine daca sa te multumesti cu putin, sa continui sa traiesti asa cum esti obisnuit sau sa incerci un domeniu nou cu speranta de a obtine bunastare financiara.

Rac

Racii pot conta pe profituri financiare bune in aceasta saptamana. Dar va trebui sa lucrezi asupra ta pentru a nu-ti schimba principiile si a ramane oameni sanatosi si rationali. Luand deciziile corecte, poti obtine o pozitie sociala inalta.

Leu

Astrele ii sfatuiesc pe Lei sa „stranga cureaua” si sa nu traiasca asa cum faceau inainte. Veti avea nevoie de bani in viitorul apropiat pentru a rezolva probleme importante si pentru a investi in proiecte promitatoare. Atentie la escroci si la oamenii care pot profita de tine.

Fecioara

Fecioarele ar trebui sa se gandeasca la dobandirea de noi cunostinte si la stapanirea unei profesii mai cautate, ale carei perspective te-ai gandit de mult timp. Acum soarta iti ofera o sansa buna, care pe viitor te va ajuta sa atingi un nou pas in statutul social si sa eviti lipsa banilor.

Balanta

Pentru a obtine o pozitie financiara stabila, Balanta va trebui sa se adapteze circumstantelor si sa isi ajusteze planurile pe termen lung. Nu va fie teama saptamana aceasta sa treceti dincolo de obisnuit si chiar sa va asumati riscuri pentru a obtine ceva mai mult in viata. Nu ascultati sfaturile strainilor – acum pot fi daunatoare.

Scorpion

O saptamana buna pentru Scorpionii care cauta o noua sursa de venit. Totul va fi usor, se vor deschide perspective neasteptate, dar ar trebui sa luati in considerare cu atentie incheierea contractelor pentru a nu intra in conflict cu legea. In situatii indoielnice, incercati sa apelati la ajutorul unui avocat competent.

Sagetator

Sagetatorul ar trebui sa se gandeasca la perspectivele intr-un domeniu de activitate necunoscut caruia ii acordati atentie de mult timp. Ai sansa de a-ti schimba viata in bine, de a atinge inaltimi mari intr-o noua afacere si de bunastare financiara. Riscurile vor fi justificate si eforturile nu vor fi zadarnice.

Capricorn

O saptamana buna pentru Capricorni care va incepe cu achizitii mari pe care le-ati castigat cu munca depusa. Nu-ti fie teama sa cheltuiesti bani – investitiile tale vor aduce profituri si mai mari si vor asigura stabilitate financiara pe termen scurt. Sprijinul celor dragi va va fi de folos.

Varsator

Varsatorul are o saptamana in fata plina de numeroase calatorii, intalniri si negocieri de afaceri. Dar rezultatul muncii tale va depasi toate asteptarile. Puteti obtine o pozitie solida intr-o companie mare sau puteti incepe propriul proiect, care se va dovedi a fi un mare succes.

Peste

Pestii in aceasta saptamana vor intalni o persoana care se va ocupa de problemele sale financiare. Poate ca acesta va fi un dar al sortii care iti va afecta viitorul, oferindu-ti bunastare financiara. Nu rata aceasta sansa continuand sa mergi inainte.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *