Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit ce efecte are poziționarea lunii pline pe axa Scorpion-Taur. Previziunle complete pentru fiecare nativ în parte.

Astrologul Mariana Cojocaru a dezvăluit ce efecte produce poziționarea lunii pline pe axa Scorpion-Taurii asupra semnelor zodiacale. Se anunță o perioadă dificilă, nativii se vor afla în situații limită și vor exista revolte.

Previziuni Mariana Cojocaru. Ce afecte are luna plină pe axa Scorpion-Taur?

„În momentul în care discutăm despre o astfel de axă, acum, la final de iunie, trebuie să ne gândim foarte, foarte bine la ceea ce avem de făcut.

În plan social, tuturor ne-a cam ajuns cuțitul la os, facturi, preț la carburant, tot, lumea nu va mai suporta, vor ieși în stradă. Urmează revolte”, a spus astrologul Mariana Cojocaru.

Mariana Cojocaru a explicat ce efecte va avea fenomenul asupra fiecărui semn zodiacal și în privința căror aspecte e necesar să fie acordată o atenție deosebită.

Berbec
În perioada următoare Berbecii trebuie să fie precauți în ceea ce privește viața de familie și domiciliul, casa ca atare.

Taur
Aspectele sunt destul de însemnate pe carieră și pe plan financiar. Unii pot avea cumpene, nu știu cum să se împartă. Banii nu mai pot fi cheltuiți ca altă dată și trebuie să fie foarte atenți la firme și credite.

Gemeni
Au perioada înscrisă pe zona de comunicare. Vor avea o comunicare deficitară cu partenerii de muncă și de viață. Partea pozitivă este că pot începe o dietă.

Rac
Racul trebuie să fie atent la aspectele care țin de sănătate, în primul rând. Trebuie să constituie o prioritate și la primul semnal de alarmă să ceară ajutor.

Leu
Unii sunt într-o perioadă în care este liniștea de înainte de furtunii, iar alții sunt în plin foc. Trebuie să se gândească dacă o relație sau un parteneriat merită.

Fecioară
Fecioarele se gândesc acum la secretele pe care le dezvăluie unor prieteni, dacă merită să fie deschiși. Dacă nu au încredere în persoanele respective, să nu riște anumite chestiuni care țin de relațiile emoționale și afective.

Balanță
Direcția Balanțelor este pe carieră, unde lucrurile nu funcționează exact cum și-ar dori. Trebuie să fie orientați cu atenție prioritară pe viața profesională.

Scorpion
Scorpionul este într-o perioadă foarte efervescentă. Unii nativi sunt destul de confuzi pentru că nu știu cum să rezolve problemele grele, complexe. Alții închid o ușă și se pregătesc să deschidă alta.

Săgetător
E bine de știut că Săgetătorul se gândește la acțiuni care țin pe de o parte la locul de muncă și pe altă parte pot fi blocaje care țin de bani, facturi, datorii din urmă. Nu trebuie să facă mișcări greșite.

Capricorn
Pot apărea trădări în plan amoros sau iubiri care ard ca un foc de baie. Atenție la colaborări, parteneriate și acte semnate.

Vărsător
Vărsătorii sunt într-o perioadă în care prioritară este sănătatea, iar cariera este trecută în plan secund. Vor să se reorganizeze, însă conjunctura nu le este prielnică.

Pești
Peștii, cei care sunt părinți, sunt atenți la copii, sunt cu ochii pe ei, se gândesc la ce drum pot urma aceștia în viață pentru a nu face alegeri greșite.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *