Zodiacul chinezesc pentru luna august 2022 ne pune în tot felul de situații în care trebuie să decidem ce trebuie să alegem pentru a nu pierde confortul.

Zodiac chinezesc pentru luna august 2022
Dragonii sunt cei dispuși să facă o serie de sacrificii, chiar să renunțe la anumite dorințe de dragul bunei înțelegeri cu cei din jur.

Au o lună destul de anevoioasă, una în care trebuie să se pună pe locul doi. Nu le va fi ușor, însă vor realiza în toamnă că sacrificiile făcute nu au fost degeaba.

Iepurii și Oile au o lună ceva mai bună din toate punctele de vedere. Se poate spune că este perioada lor de glorie, că știu ce au de făcut. Îi implică și pe cei din jur în proiectele lor, unele destul de ambițioase. Au și de unde să investească bani.

Tigrii pornesc cu dreptul în luna august 2022. Au de partea lor cele mai multe motive de bucurie pe plan sentimental. Își regăsesc toate forțele și fac tot felul de giumbușlucuri pentru a se poziționa bine în orice context.

Și Maimuțele par să aibă o stea norocoasă în august. Ultima lună de vară aduce pentru ele călătorii, prietenii noi, dar și o serie de angajamente extrem de importante din punct de vedere profesional. Cât despre Câini, aceștia vor culege roadele muncii lor. Cei harnici vor fi liniștiți, iar cei care au trândăvit vor avea de tras ceva mai mult.

Momente stânjenitoare la conferința susținută de Elena Rybakina după meciul cu Simona Halep

Caii sunt bine poziționați în planul iubirii. Mulți dintre acești nativi s-ar putea logodi sau chiar căsători, fără prea multe pregătiri. Sunt destul de imprevizibili. Șobolanii primesc tot felul de reproșuri. Au de dat multe explicații oamenilor din jurul lor.

Bivolii pornesc pe un nou drum în cariera lor. Unii dintre ei ar putea schimba chiar și domiciliul. Șerpii duc anumite bătălii la bun sfârșit. Li se dă dreptate într-o chestiune destul de spinoasă.

Cocoșii și Mistreții, în schimb, sunt foarte concentrați pe a face tot felul de planuri. Vor să intre în lumea afacerilor și pot avea noroc doar dacă se asociază cu cine trebuie. Astrele nu le recomandă să facă lucruri de capul lor.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *