Este tragedia momenului în familia Stallone . Anunțul a fost făcut chiar de el
Starul american Sylvester Stallone trece printr-o perioada foarte grea după aflarea veștii :
Actorul Sylvester Stallone, un mare nume de la Hollywood este în doliu, după ce mama sa, Jackie Stallone, fost astrolog, psiholog şi managerul proiectului de televiziune GLOW, a murit
Aceasta s-a făcut remarcată în calitate de astrolog și de promotor al circuitului feminin de wrestling GLOW, fiind printre persoanele care au ajutat ca acesta să fie difuzat de posturile importante de televiziune.

Jackie, o femeie excentrică şi cu o personalitate puternică, care s-a remarcat în calitate de astrolog şi de promotor al circuitului feminin de wrestling, „a murit în somn, aşa cum îşi dorea”, a dezvăluit cel mai mic dintre fiii ei, cântăreţul Frank Stallone, într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare.
„Era greu să nu o placi, a fost o persoană foarte excentrică şi flamboaiantă. Mintea ei a rămas ascuţită ca un brici până în ziua morţii sale”, a adăugat el.
Jackie, al cărei nume real era Jacqueline Frances Labofish, s-a născut pe 29 noiembrie 1921 şi a fugit din locuinţa sa din Washington la vârsta de 15 ani pentru a se alătura unei trupe de circ.

„Tatăl meu, care era un avocat bogat, voia ca eu să studiez dreptul, dar eu voiam să fiu pe scenă”, dezvăluia ea într-un interviu acordat pentru The Times în 2005.
Jackie a lucrat ca trapezistă timp de doi ani înainte de a deveni cântăreaţă de cor în spectacole jucate pe Broadway.

S-a căsătorit cu primul ei soţ, Frank Stallone Sr., frizer şi ocazional actor, în 1945. Au rămas împreună timp de 12 ani şi au avut doi fii: actorul Sylvester Stallone şi muzicianul Frank Stallone.
Jackie a avut şi o fiică, Toni D’Alto, născută în timpul celui de-al doilea mariaj al ei, cu Anthony Filiti. Toni D’Alto a murit de cancer în 2012 la vârsta de 48 de ani.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *