Horoscopul pentru luna iulie 2022 este cu de toate. Minerva a făcut predicțiile pentru cea de-a 7-a lună a anului!

„Două evenimente vor fi majore: Jupiter intră în retrogradare pe 28 iulie, iar pe 31 iulie, Uranus face conjuncție cu nodul Nord. Asta înseamnă o conjuncție foarte strânsă. Putem afla despre o invenție, despre o chestiune care ține de ceva regenerabil. Poate fi un debușeu pentru ce se caută la ora actuală, dar poate provoca mișcări de stradă”, a declarat Minerva la Prima TV.

Berbecii trebuie să facă ajustări pe partea relațională. Trebuie să muncească mai mult în echipă.

Taurii au abilitatea de a interacționa cu ceilalți, de a aduce oameni împreună. Financiar, cumpărarea de bunuri imobiliare poate fi o activitate profitabilă. Gemenii vor fi nevoiți să lupte și mai mult pentru ce vor acum. Perioada vine cu o grămadă de schimbări. Vor găsi noi oportunități profesionale.

Racii au parte de lucruri neașteptate când vor ieși din cochilie. Profesional, sunt nevoiți să suporte un anumit număr de întârzieri. Cineva sau ceva din trecut, cu amprentă financiară puternică, le face o vizită.

Leii s-ar putea să fie dezamăgiți în relație. Pot schimba inclusiv locul de muncă, însă nu este cel mai bun moment pentru asta. Fecioarele vor să dea sfaturi tuturor, dar nu toți au nevoie de sfaturile lor. Profesional, vine un moment puternic. Vor fi recompensați financiar sau vin avantaje la care nu se așteaptă.

Balanțele vor lua lucrurile foarte personal. Pot avea experiențe uimitoare, dar și dureroase. E bine să se lase ajutați în muncă. Scorpionii au tendința de a se implica în foarte multe din proiectele lor. Le va fi greu să iasă din sectorul prieteniilor ca să facă față vieții lor personale.

Capricornii au emoții intense
Săgetătorii pot fi chinuiți de o decizie importantă. Există cineva cu care nu pot vorbi foarte ușor. Trebuie să aibă puțină răbdare, căci lucrurile se vor rezolva. Capricornii au emoții intense. Cele mai multe sunt cauzate de Soarele în Rac și se vor mișca destul de repede.

Vărsătorii au tendința să își analizeze prea mult viața. Sfârșiturile de săptămână scot la iveală secrete pe care nu mai trebuie să le țină ascunse. Peștii sunt vulnerabili din punct de vedere emoțional. Trebuie să mizeze pe instinctele lor personale.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *