Trei zodii sunt în pragul despărțirii în luna august 2022. Ce prevede horoscopul iubirii pentru fiecare nativ? Astrele ne vor surprinde pe toți în a opta lună din an!

Horoscopul iubirii pentru luna august 2022 aduce tot felul de etape interesante, de noi povești de dragoste, dar și de despărțiri cu totul neașteptate!

Horoscopul iubirii pentru luna august 2022: Cine e favorizat de astre
Pentru trei zodii, această lună poate aduce un sfârșit de etapă din punct de vedere amoros. Berbecii încep câteva proiecte noi alături de persoana cu care conviețuiesc. Sunt dispuși să implice partenerul de viață în ideile lor de făcut bani.

Lucrurile devin ușor alunecoase, în schimb, pentru Tauri. Nativii de pământ renunță la concesii și pot isca discuții aprinse cu sufletul lor pereche. Ei se numără printre cei care ar putea spune adio relației în luna august.

Gemenii poartă tot felul de dialoguri lămuritoare cu partenerul de viață. Vor să înțeleagă care este sursa certurilor lor frecvente. Sunt dispuși, de data asta, să își recunoască partea de vină.

Racii au o lună perfectă sentimental vorbind. Fac tot felul de activități în doi, ba chiar se pot logodi în perioada următoare. Cei care sunt singuri vor cunoaște pe cineva cu totul special.

Leii nu prea au timp de iubire. Ei se concentrează pe muncă, pe modalități de a face bani, în niciun caz pe romantism. Abia din septembrie vorbim, în cazul lor, despre o pasiune aparte.

Fecioarele se pot îndrăgosti lulea de o persoană cu totul diferită, de cineva la care nu s-ar fi uitat niciodată fie din cauza meseriei sau a principiilor de viață. Poate fi chiar cineva din străinătate.

Balanțele și Vărsătorii, în pragul despărțirii
Balanțele sunt și ele, la fel ca Taurii, în pragul unei rupturi sentimentale. Toată luna august au de luat decizii care îi vizează pe cei alături de care s-au înhămat la drum în viață.

Scorpionii pun prea mult suflet în poveștile lor de iubire, iar în august parcă vor fi mai pătimași ca niciodată. Nativii de apă vor să dovedească multe lucruri în fața persoanei dragi, iar prea multă efuziune poate să îi pună în situații stânjenitoare.

Săgetătorii visează cu ochii deschiși la lucruri pe care partenerul de viață nu achesează. Pot apărea discuții aprinse, dar ele nu vor pune în pericol relația.

Capricornii sunt ceva mai favorizați din punct de vedere amoros, mai ales în prima jumătate a lunii. Apar tot felul de aventuri interesante, mai ales pentru cei plecați la mare.

Vărsătorii au o lună a iubirii cam primejdioasă. Este pentru prima oară în acest an când relația lor e pusă sub semnul întrebării. Cât despre Pești, vor face în continuare eforturi pentru a depăți divergențele în cuplu. De data asta le va ieși.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *