Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte Donald Trump, a murit la vârsta de 73 de ani, a anunțat familia pentru ABC News. Au avut trei copii împreună: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump.
Ivana Trump a murit. „Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, o atletă de talie mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă grijulie”, a declarat familia Trump într-un comunicat.

„Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Ea și-a învățat copiii despre curaj și tenacitate, compasiune și determinare”, a mai spus familia. „Mama ei, cei trei copii și cei zece nepoți îi vor simți lipsa cu drag”.

Donald Trump a anunţat moartea fostei sale soţii pe reţeaua sa socială. „Mă întristează că trebuie să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, şi ştiu că au fost mulţi, că Ivana Trump a decedat în casa sa din New York.
A fost o femeie minunată, frumoasă, care a dus o viaţă superbă şi inspiraţională. Mândria şi bucuria ei erau cei trei copii, Donald jr, Ivanka şi Eric.

Era atât de mândră de ei, aşa cum noi toţi eram mândri de ea. Odihneşte-te în pace, Ivana”, a scris Donald Trump.
Ivana Trump a fost prima soție a lui Donald Trump. Au avut trei copii împreună: Donald Jr., Ivanka și Eric Trump. Ivana Trump, care a crescut sub regimul comunist în fosta Cehoslovacie, s-a căsătorit cu Donald Trump în 1977.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *