Astrologii sunt de părere că fiecare semn zodiacal se bucură de o magie interioară și de puteri nebănuite. Fiecare ființă este compusă din multe energii.

Vrei să știi ce putere magică ai în funcție de zodie sau care sunt nativii care au o forță extremă? Descoperă în rândurile de mai jos ce ascunde fiecare semn zodiacal în parte și care este energia autentică.

Berbec
Ai o putere unică și magică, fiind primul nativ din horoscop. Deschizi calea tuturor prin curaj, pasiune și determinare. Îi luminezi și îi motivezi pe cei care te înconjoară. Mare atenție, focul poate fi o forță foarte distructivă.

Taur
Tu ești zodia care deține puterea frumuseții din natură. Ești guvernat de Venus și asta înseamnă că ești atras de frumusețe, plăcere și abundență. Pacea, calmul și stabilitatea sunt puterile care trec prin venele tale. Ești asociat cu bogăția și resursele.

Gemeni
Magia minții este puterea de care dai dovadă. Ești flexibil și vrei să știi ce se ascunde în spatele misterelor. Cunoașterea și aventura te ajută să experimentezi viața, în timp ce mintea pare venită din alte lumi.

Rac
Fiind guvernat de Lună te bucuri de o magie a intuiției și a empatiei, asta pentru că vii direct de pe tărâmul emoțiilor. Simți ușor nevoile celor din jur, alini durerile tuturor și poți fi un adevărat vizionar legat de lucrurile care urmează să se petreacă.

Leu
Magia bucuriei vieții este cea care te reprezintă. Toată lumea observă lumina ta prin dans, muzică, zâmbete și râs. Soarele te guvernează și felul în care trăiești este superputerea ta. Rămâi autentic și păstrează fericirea în suflet.

Fecioară
Astrele spun că ești conectat cu divinitatea și ai darul de a vindeca totul în jurul tău, nu doar oamenii. Aura ta benefică este simțită de animale și de plante. Mercur este guvernatorul tău și asta te face să comunici bine cu ceilalți.

Balanță
Darul oglinzii magice. Ești un semn de aer curios și încântător pentru cei cu care interacționezi. Felul în care sunt ceilalți are un efect major asupra ta de aceea trebuie să fii mereu înconjurat de frumusețe pentru a o emana mai departe.

Scorpion
Tu ai puterea extremelor și darul magic al citirii gândurilor pentru că primești energie de la planeta Pluto. Ești misterios și treci ușor de la o extremă la alta. Îi citești pe ceilalți ca pe niște cărți deschise și pentru tine nu există calea de mijloc.

Săgetător
Jupiter îți oferă optimism și felul de a vedea mereu partea plină a paharului. Magia principală este cea a aventurii și a clarității. Te adaptezi zi de zi pentru o nouă experiență și nimic nu pare imposibil pentru tine.

Capricorn
Ai o aură glacială și ești considerat o persoană rece, dar asta face să ai o putere a înțelepciunii și darul geniului. Prin muncă obții rezultatele la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Ceilalți au numai de câștigat din interacțiunea cu tine.

Vărsător
Te bucuri de darul magic al păcii și mulțumită lui Uranus îi aduce pe ceilalți împreună. Această planetă aduce surprize, schimbări și întorsături de situație care îi șochează pe toți. Porți în tine viitorul și darul de a vedea o lume benefică, cu pace.

Pești
Ți-a fost dat darul magic al compasiunii și al uniunii cu divinitatea. Energia ta este direct conectată cu creația datorită lui Neptun care îți lasă amprenta lumilor nelimitate. Felul în care ai grijă de ceilalți nu se asemănă cu nimic de pe pământ.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *