Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 iulie 2022: Bivolii și Șerpii își fac noi dușmani, unii pe care nu îi vor putea evita oricât de mult și-ar dori acest lucru.

Potrivit celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 18-24 iulie 2022, Șerpii și Bivolii vor intra în tot felul de conflicte cu cei din jur. Apar situații complicate mai ales la locul de muncă, unde relația cu colegii poate suferi rupturi.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 18-24 iulie 2022: Dragonii petrec clipe de neuitat cu partenerul de viață
Bivolii și Șerpii au o perioadă destul de agitată. Au noi inamici, unii pe care nu mai știu cum să îi ia, căci sunt persoane destul de impunătoare.

Dragonii petrec momente de neuitat alături de persoana iubită. Toată săptămâna se va focusa pe surprize romantice și pe gesturi de afecțiune.

Maimuțele pornesc în forță în căutarea succesului, pe care s-ar putea să îl și găsească spre final de săptămână. Au multă ambiție.

Câinii zodiacului chinezesc au remușcări. Le pare rău că au luat anumite decizii în cele mai proaste momente din viața lor. Sunt foarte mâhniți pe ei înșiși.

Cocoșii trec de un examen important. Au parte de multe momente frumoase. Unii dintre ei pot obține un titlu onorant, o distincție de care au nevoie pentru profesia lor.

Șobolanii simt nevoia unei schimbări majore
Caii au o săptămână plină de drumuri. Aleargă din stânga-n dreapta și dau de tot felul de oameni interesanți de la care au multe de învățat, în special cum să facă bani.

Șobolanii sunt deciși să schimbe ceva în viața lor. Unii se mută în casă nouă, alții pot achiziționa o altă mașină.

Iepurii au parte de câteva situații dificile. Comunicarea cu un membru al familiei poate fi destul de deficitară.

Oile nu sunt nici ele în apele lor. Unele nu mai suportă canicula, în timp ce altele nu mai suportă mediul în care muncesc. Se cere o schimbare și în cazul lor.

Tigrii dau de tot felul de persoane carismatice și au de învățat de la ele cum să se vândă pentru a avea succesul scontat. Cât despre Mistreți, aceștia petrec mai mult timp în casă. Sunt puși pe renovat și pe grădinărit.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *