Horoscop karmic pentru săptămâna 8-14 august 2022: zodiile de apă vor culege ce au semănat. Vine o perioadă fantastică în viața lor, una în care primesc răspunsuri la multe întrebări.

Horoscopul karmic pentru săptămâna 8-14 august 2022 este unul plin de provocări în special pentru nativii de apă și de pământ.

Horoscop karmic pentru perioada 8-14 august 2022
Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor traversa o perioadă destul de încâlcită mai ales la nivel emoțional. Racii trebuie să facă puțină ordine în sufletul lor, să își dea seama la ce trebuie să renunțe urgent pentru a fi cu adevărat fericiți.

Scorpionii și Peștii primesc plata pentru ceea ce au făcut în viață, rău sau bine. Dacă au greșit, atunci bumerangul se întoarce la ei. Dacă au făcut lucruri frumoase, Divinitatea îi va răsplăti.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt puse în tot felul de ipostaze noi, în situații de care nu s-au mai lovit până acum. Au suficientă determinare și anduranță și fac față oricărui moment dificil, mai ales Fecioarele și Capricornii.

Balanțele și Vărsătorii se vor îndrăgosti
Taurii s-ar putea să fie ceva mai sensibili, ceva mai puțin pregătiți pentru schimbările bruște care se anunță.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) sunt pe karmă pozitivă toată săptămâna. Multe din darurile lor, din harurile lor, mai precis, vor fi observat și de ceilalți.

Leii se fac plăcuți pe oriunde merg și își câștigă astfel notorietatea. Berbecii fac pace cu trecutul și cu anumite persoane de care voiau până mai ieri să se lepede. Cât despre Săgetători, aceștia nu au motive să se plângă. Pot porni într-o călătorie de zile mari.

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) pornesc pe drumuri noi și au planuri mărețe. Gemenii vor îndrăzni mai mult și se vor implica mai atent în anumite activități pe care până acum le-au cam neglijat.

Vărsătorii întâlnesc o persoană de care se vor lipi imediat. Se poate naște o idilă sau ceva serios, o relație pe termen lung. Și Balanțelor le sclipesc ochii, mai ales dacă ies des prin oraș. Cupidon e pe urmele lor!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *