Pe data de 15 august se sărbătorește Sfânta Maria Mare. În această zi se pomeneşte Adormirea Maicii Domnului sau, mai exact, trecerea sa la veșnicie. Sfântă Măria Mică este sărbătorită și pe 8 septembrie. Care va fi programul de funcționare al magazinelor LIDL.

Orarul magazinelor Lidl de Sfânta Marie
S-a stabilit programul de funcaționare al magazinelor Lidl. Situația nu se schimbă prea mult atunci când vine vorba despre program. Clienții Lidl pot continua să-și facă cumpărăturile fără probleme, după programul cunoscut în fiecare oraș. Chiar dacă bugetari, dar și alte persoane de la privat au liber pe 15 august, magazinele Lidl din toată țara vor funcționa ca și până acum, după orarul obișnuit. Dacă de Crăciun și de Paște, conducerea Lidl a decis ca magazinele să aibă un program special, însă de această dată, programul va fi unul normal, la fel ca-n zilele obișnuite.

Este bine de știut că nu există un orar standard al magazinelor Lidl, pentru că acesta diferă de la oraș la oraș. Majoritatea magazinelor Lidl sunt deschise în timpul săptămânii, de luni până sâmbătă, de la ora 07:00 la ora 22:00. Însă, duminica, aceste magazine au un program scurt, ora de deschidere fiind 08:00, iar ora de închidere 20:00.

Ce salarii au angajații Lidl
Junior Consultant- 5.500 lei plus tichete de masa de 200 lei și bonusuri pe ani de 600 de lei

Lucrător comercial- poate ajunge la un salariu net de 2.000 lei

Asistent Achizitii în Capitală- poate ajunge la un salariu net de 4100 de lei


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *