Astrologul Cristina Demetrescu a realizat horoscopul pentru următoarea perioadă. Venus în Leu aduce numai vești bune pentru nativii zodiacului.

Previziunile astrale pentru finalul lunii august, dezvăluite de Cristina Demetrescu
Conform Cristinei Demetrescu, urmează o perioadă încărcate de fenomene astrale, care influențează considerabil viața celor 12 semne zodiacale.

„Toată perioada aceasta, până în luna noiembrie, din șapte în șapte zile, când ajunge Luna și completează aceste conjuncții mai turbulente, care mai ales pe cei care avem un program bine stabilit. Ne stresează că nu știm ce se întâmplă.

Sunt relaxați cei care nu se bazează pe anumite programe, oamenii liniștiți care să își trăiască viața așa cum vine. Venus este în zodia Leului, asta aduce multă bucurie, noroc, lecții noi de dragoste.

Mercur, planeta mentalului și a comunicării, schimbă zodia pe 27 august. Trece din Fecioară în Balanță. Atenție la detalii, la amănunte. Lucrurile importante nu le trecem cu vederea. Marte intră în zodia Gemeni și o să stea până pe 25 martie. Atenție la viteză, la acte, la pierderi, la furturi”, a dezvăluit Cristina Demetrescu la Pro TV.

Berbec
Berbecii au noroc în dragoste. Oamenii în vârstă restabilesc anumite legături cu copiii, cu nepoții. Venus aduce vești bune, femeile pot rămâne însărcinate, se pot căsători.

Taur
Taurul beneficiază de Venus în casă, pot să-și cheme prietenii la un grătar, să le arate mobila noua. Cei care-și caută o locuință, vor fi ajutați să-și găsească ceva frumos și pe gustul lor.

Gemeni
În cazul Gemenilor, Venus îi ajută foarte mult la comunicare. Pot lua niște cursuri de scriere creative. Pot da anumite examene sau să se înscrie la studii. Stau foarte bine la capitolul dragoste.

Rac
Racul își echilibrează bugetul. Le intră bani în cont din diferite surse, de la părinți, poate vând o bijuterie sau recuperează o datorie. Mai mult, pot achiziționa lucruri de valoare, care să le rămână peste ani.

Leu
Leul beneficiază cel mai mult de acest Venus. Este în centrul atenției, arată bine și se simte bine. Are chef de dragoste și este generos. El este cel care s-ar putea să-i adune pe oameni, foarte mulți depind de el și de energia lui bună.

Fecioară
Venus le ajută pentru sănătate. Se odihnesc mai bine. Au gândurile lor care le ajută, poate au aflat ceva sau trăiesc o iubire secretă.

Balanță
Balanțele au suport, sunt protejate atât astral, cât și de prieteni. Primesc invitații, propuneri și ponturi. Trebuie să participe acolo unde sunt chemați, deoarece asta îi va ajuta.

Scorpion
Scorpionul are o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional și de prestigiu. Devine cetățeanul fruntaș, face ceva bun și este apreciat.

Săgetător
Săgetătorilor li se deschid drumuri. Venus este pe casa călătoriilor în străinătate. Unii se hotărăsc ce facultate vor să facă, ce examene vor să dea și ce vor să facă în viitor.

Capricorn
Capricornilor, Venus le aduce bani. Chiar dacă au un salariu fix, beneficiază de tot felul de investigații, reduceri. Este bine să negocieze.

Vărsător
Este într-o perioadă foarte bună, devine optimist. Cei care sunt căsătoriți se simt bine cu partenerul de viață, vor să facă un copil, să reaprindă flacăra iubirii.

Pești
Venus le aduce sănătate Peștilor. Se simt bine, găsesc terapii care să-i ajute. Foarte mulți nativi trebuie să-și aducă aminte de înclinația către artă și să-și descopere talentul.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *