Tranzitul planetei Venus în zodia Fecioară va aduce mai bună înțelegere între anumite semne zodiacale. Perioada care începe din 5 septembrie va fi una de neuitat mai ales pentru Tauri, Fecioare, Balanțe și Săgetători. Acești 4 nativi vor avea ceva mai mult noroc în dragoste față de tot restul anului. Dar… să luăm fiecare zodie pe rând!

Venus intră în zodia Fecioară pe 5 septembrie 2022
Berbecii se simt presați de timp și de oameni, așa că pot claca în orice moment. Venus îi pune la treabă și îi determină să fie ceva mai tenți la cum gestionează sentimentele și rațiunea. Pot lua decizii la impuls, lucru total nerecomandat.

Taurii au ocazia de a cunoaște o persoană nouă, pe cineva care are multe de istorisit. Vor fi cuceriți pe loc mai ales de felul în care acel cineva reușește să își povestească trăirile.

Gemenii fac tot felul de pariuri în care ar putea să implice și musafiri nepoftiți. Regulile se pot schimba la muncă ori le vor schimba chiar ei. Simt nevoia unei alte directive.

Racii nu au un început de lună tocmai prietenos. Certurile se pot înmulți cu un colaborator, un prieten vechi, o persoană la care țin foarte mult din familie ori chiar sufletul pereche.

Vărsătorii scapă de oamenii toxici
Lucrurile sunt din ce în ce mai intense și pentru Lei. Aceștia au tot felul de năravuri la care vor renunța de voie, de nevoie.

Fecioarele vor simți cu o intensitate crescută din punct de vedere amoros perioada care urmează. Descoperă ce fel de om trebuie să stea alături de ele. Se vor îndrăgosti lulea. Și pentru Balanțe e o perioadă benefică din punct de vedere sentimental. Nativii de aer care nu și-au găsit încă sufletul pereche vor avea ocazia să întâlnească pe cineva venit pe lume parcă în mod special pentru ei.

Scorpionii renunță la anumite activități inutile și se concentrează mai mult pe lucrurile urgent de rezolvat. Cât despre Săgetători, aceștia pot face un pas decisiv, în bine, în povestea lor de iubire.

Capricornii duc anumite bătălii pe teren financiar. Unii se luptă cu băncile, alții își cer banii împrumutați unor prieteni.

Vărsătorii se rup de anumite persoane toxice din jur. Venus le oferă curajul de a se despărți de cei care nu au dovedit loialitate până la capăt. Peștii pun mare preț pe cuvântul dat, așa că vor pune în aplicare o promisiune făcută cuiva apropiat.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *