Frumoasa blondină și sportivul au ales nașii de cununie. Ce răspuns a primit asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și la cine s-a gândit prima oară. Vedeta are și o a doua variantă legat de viitoarea sa nuntă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, pregătiri pentru nuntă. Cine sunt părinții spirituali
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu fac pregătiri pentru ziua în care vor ajunge la altar. Fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu se gândește serios la nașii de cununie, prima sa alege fiind colegul de la Neatza, Răzvan Simion.

În cazul în care acesta nu poate fi părinte spiritual pentru că nu este însurat cu Daliana Răducan, vedeta are în plan tot o colegă de platou. Dezvăluirea a fost făcută în direct, în fața telespectatorilor.

„Răzvane voiam să-ți zic că probabilitatea este foarte mare să fii naș. Dar dacă nu vrei tu, lasă, că mai de grabă doamna Elena s-a pronunțat și eu va fi nașa.

Doamna Elena, trebuia să spun pe post ca să fiu sigură (râde)”, a declarat asistenta TV în cadrul matinalului, notează spynews.ro.

„Nu pot! Doar la botez se poate să nu fii cununat, la nuntă nu se poate. Totuși, pot să vorbesc cu celălalt Cazacu din viața noastră, cu părintele Cazacu, să oficieze căsătoria (râde)”, a răspuns Răzvan Simion.

Preotul Gabriel Cazacu este unul dintre invitații care apar des în emisiunea Neazta cu Răzvan și Dani, fiind un apropiat al echipei de la Antena 1. Momentan nu se știe dacă acesta îi va cununa pe Ramona Olaru și Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, mai aproape de nuntă
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se gândesc tot mai serios să-și unească destinele. Dacă pentru frumoasa blondină va fi a doua oară, pentru sportiv evenimentul se va desfășura pentru prima dată pentru că nu a mai fost însurat.

Vedeta de la Antena 1 a divorțat în anul 2019, după un mariaj care a durat 3 ani. Asistenta TV a trecut destul de repede peste separare, ulterior iubindu-se cu artistul Cuza de la Noaptea Târziu și acum cu concurentul de la Splash! Vedete la apă.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *