Trista poveste a unei bătrâne…

Povestea unei bunici care stă cât e ziua de lungă pe stradă, așezată pe un carton, și vinde mărar pentru a putea trăi de pe-o zi pe alta face înconjurul rețelelor de socializare.

Bătrâna stă în zona Bucur Obor din Capitală și imploră oamenii să cumpere mărar pentru a mai putea trăi încă o zi. Cei care au văzut-o spun că bunica nu acceptă bani de pomană, relatează extranews.ro.

”Această bătrânică imploră trecătorii, cu lacrimi în ochi, să cumpere mărar! Plângând spune că nu a vândut nimic de azi de dimineață… O găsiți în zona Bucur Obor, la ieșirea din magazinul Obor, spre Doamna Ghica, lângă florărie! M-am oprit un minut lângă dânsa, cu foarte mult nu am putut să o ajut… Dar cu puțin de la mine, cu puțin de la voi, poate strânge de o gustare pe ziua de azi! Aceasta este bătrânețea din zilele noastre! Păcat, păcat… Am plecat cu lacrimi în ochi, dar mulțumită sufletește că am putut să o strâng de mână… (…) Mi-a comunicat o doamnă că bătrânica iese destul de des în acea zonă! Probabil o găsiți dimineață! Îmi pare rău, dar nu știu alte detalii despre bătrânica de la Obor! Nu știu nici dacă iese zilnic acolo… Din păcate…Am întâlnit-o întâmplător, nu am întrebat cum se numește, nici dacă are telefon… Eram pe fugă, în trecere pe acolo…”, a scris o femeie pe Facebook.

După ce a postat fotografie pe internet comentariile și share-urile au explodat. Femeia a revenit cu detalii afirmând că bătrânica iese des în acea zonă și cel mai probabil poate fi găsită dimineața.

Un alt utilizator a povestit că a vrut să îi ofere bunicii bani, însă ea a refuzat spunând cu lacrimi în ochi că nu primește „bani nemunciți”.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *