Plecare importantă de la Antena 1. Una dintre vedetele postului de televiziune a renunțat la matinal și va modera de acum înainte o altă emisiune. Despre ce persoană publică este vorba și unde s-a mutat mai exact.

Mutarea majoră din trustul Intact îl privește pe Cătălin Oprișan, unul dintre cei mai vechi jurnaliști români, cu o carieră de peste 30 de ani. Vedeta de la Antena 1 renunță la emisiunea Neatza în favoarea unui show la radio.

Potrivit paginademedia.ro, gazetarul va fi matinal la Kiss FM alături de un om de radio foarte experimentat pe numele său Ciprian Dinu. Cei doi vor face echipă după ce postul de radio a renunţat la formula cu Andrei Ciobanu, Ionuţ Rusu şi Ana Moga.

Noul prezentator este foarte încântat de proiect, dar și de locația unde va lucra de acum înainte. Mai exact, Cătălin Oprișan va face naveta între Drumul Taberei și Timpuri Noi, unde este sediul postului de radio.

„Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5.20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi (sediul Kiss FM, nota redacţiei)”, a declarat vedeta de la Antena 1, arată sursa menționată mai sus.

Cine este Cătălin Oprișan, noua vedetă Kiss KM
Cătălin Oprișan, noua vedetă a postului de radio Kiss FM, are o vechime în presa românească de peste 30 de ani. De asemenea, este unul din cei mai renumiți jurnaliști, prezentatori, realizatori de emisiuni și bloggeri.

A debutat la revista Salut și de-a lungul anilor a realizat mai multe emisiuni pentru GSP TV. Totodată, vedeta de la Antena 1 a făcut parte și din cadrul unor emisiuni difuzate la B1 TV, Dolce Sport și Prima TV.

Ulterior, și-a îndreptat atenția către jurnalismul de sport, trecând prin redacțiile de la Gazeta Sporturilor, Prima TV, Telesport, GSPTV, Realitatea TV, B1 și Jurnalul Naţional. În 2012 a semnat cu producătorii de la Neatza cu Răzvan și Dani.

De câteva luni Cătălin Oprișan desfășoară și un podcast intitulat Vreau să știu, unde a avut invitate numai personalități de seamă, printre care se numără: Irina Baianț, Șerban Drăgușanu, Silviu Petcu sau Nicolai Tand.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *