Horoscop 12-18 septembrie 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile.

Cea mai importanta zi este ziua de miercuri.
Miercuri se pot lua niste hotarari, mai ales la locul de munca sau in acitivitatile pe care le desfasuram si care ne vor orienta pozitiv de acum incolo si munca, si banii, si realizarile.

O zi buna pentru toata lumea pentru ca ne merge mintea si suntem atenti si la ce se intampla in jur si ne concentram foarte bine.

Berbec
Luni si marti, Luna este in semnul lor zodiacal, deci sunt foarte stimulati astral sa faca un pas in fata si sa isi explice gesturile, ideile, fie ca vor sa cucereasca pe cineva sau vin cu idei valoroase la locul de munca. Chiar trebuie sa iasa in fata. Banii sunt foarte foarte mult discutati, iar politica lor financiara se poate schimba dupa ziua de miercuri cand iau hotarari foarte valoroase pentru viata si interesele lor, in sensul de a-si exploata mai bine talentele sau de a incepe o activitate noua. In a doua jumatate a saptamanii, drumuri sau acte si au nevoie de informatii pentru a defrisa drumul realizarii lor.

Taur
Pentru Tauri, inceputul de saptamana aduce intelepciune si prudenta. Asculta cu mare atentie sau se intorc la niste acte pe care le urmaresc, mai ales daca acolo undeva e un nod, au sansa sa il inteleaga si sa il dezlege. In special, un nod juridic. Pentru miercuri si joi, zile foarte valoroase, vin in urma concluziilor cu niste decizii si cu niste idei pentru proiecte noi, activitati noi sau un alt stil de lucru. Pentru finalul de saptamana, atentie la bani, fara cheltuieli, desi sunt foarte tentati sa scoata bani din buzunar. Sunt zile bune, vineri, sambata, pentru sanatate.

Gemeni
Pentru Gemeni, inceputul de saptamana este foarte valoros sub aspectul imaginii publice si sub aspectul relatiilor sociale. Intalniri frumoase si de aici si idei valoroase. S-ar putea sa intalneasca o persoana care ii inspira si aplica si in viata lor lucruri pe care le invata de la altii. Miercuri, ziua valoroasa a saptamanii, are legatura cu eliberarea de o povara sau se solutioneaza o situatie destul de incurcata, mai ales familial sau conjugal si simt ca de acum pot sa o ia de la capat. Pentru finalul de saptamana, li se recomanda temperanta si in relatiile personale, dar si in actiunile pe care le vor sa le faca.

Rac
Pentru Raci, inceputul saptamanii este foarte valoros sub aspectul puterii si al autoritatii si in fata sefilor sau a altor persoane care se impun si sunt autoritare spun ce au de spus, fara sa se intimideze si cu foarte multe argumente. Ziua de miercuri le aduce mult public, multa autoritate si pot fi foarte simpatizati de anumite persoane pentru ideile pe care le sustin. De asemenea, pot primi niste propuneri care le pot deschide un nou drum pentru viitor. Finalul de saptamana vine cu incarcarea bateriilor.

Leu
Luni si marti discuta mult despre principii, despre viitor. Nu sunt lucruri concrete neaparat si nu au de rezolvat ceva concret, dar felul in care pun problema si viziunea pe care si-o contureaza pot duce la niste schimbari. Discutiile sunt si despre etica, despre moralitate, despre spiritualitate. Miercuri, foarte mari si importante decizii in cariera sau se intampla niste evenimente care pot conduce cariera pe un drum ascendent sau un proiect de care se ocupa acum, inclusiv succes financiar. In a doua jumatate a saptamanii parca sarbatoresc ceva, vineri si sambata, alaturi de prieteni.

Fecioara
Pentru Fecioare, inceputul de saptamana vine cu claritate mentala in legatura cu niste scapari, nevoi sau pierderi si stiu cum sa le corecteze astfel ca miercuri pot accepta o propunere sau pot primi un raspuns favorabil, un aviz la un demers pe care l-au facut si acest lucru le permite sa continue alte actiuni, astfel ca pentru a doua jumatate a saptamanii au foarte mult curaj in a lua niste decizii care, poate nu convin unora, dar pentru ele sunt pozitive pentru viitorul lor. In weekend, alaturi de prieteni.

Balanta
Pentru Balante, inceputul de saptamana este tonic sub aspectul relatiilor personale in special si stralucesc acolo unde sunt prezente. Miercuri, ziua importanta, si in cazul lor o decizie de destin privind felul in care isi administreaza averea sau potentialul si invata sa fie mai eficiente financiar, sa isi vada mai bine interesul sau sa nu cada intr-o capcana care li se intinde. In weekend, au in continuare grija de afacerile lor si sunt foarte pragmatice.

Scorpion
Pentru Scorpioni, saptamana incepe foarte bine la locul de munca. Mai mult se ocupa de strategii decat de rezolvarea unor probleme concrete si e important sa isi clarifice viziunea si sa aiba si echipa cu care lucreaza. Pentru miercuri, ziua cea mai importanta, un parteneriat, se pot semna niste acte sau se bate palma pentru o asociere sau pentru un proiect nou. In tot cazul, isi contureaza un drum foarte frumos in viitor prin aceste colaborari in jurul unui proiect. In a doua jumatate a saptamanii, drumuri, excursii placute.

Sagetator
Pentru Sagetatori, saptamana incepe cu entuziasm si elan. Un pic cam multa exaltare, vorbesc mult despre planurile lor, sunt incantati la o idee pe care o au, dar nu este rau pentru ei pentru ca isi mentin cumva ardoarea si pasiunea, iar miercuri, alaturi de oamenii cu care lucreaza, pot lua niste hotarari mari. Se schimba ceva la locul de munca sau chiar locul de munca sau conditiile in care lucreaza se schimba in bine si pot veni cu niste idei inovative sau pot merge pe un proiec inovativ, sa faca ceva ce nu fac altii si asta sa fie solutia de succes. In a doua jumatate a saptamanii au nevoie de un pic de incurajare, sustinere sau laude pentru noul drum.

Capricorn
Pentru Capricorni, luni si marti e bine sa se concentreze la ce au de facut, nu ies in evidenta, analizeaza acolo in vizuina lor lucrurile care se intampla pentru a-si forma o imagine de ansamblu cat mai clara. Miercuri pot aparea in forta, cu propuneri noi, cu idei noi. Sau prind curaj si se ofera pentru un proiect, o actiune poate noua pentru ei, dar care le da posibilitatea sa se afirme. In a doua jumatate a saptamanii, alaturi de partener, relatiile sunt foarte importante si au niste clarificari de facut.

Varsator
Pentru Varsatori, luni si marti sunt zile de informare, de documentare. Cauta in mai multe surse sau compara datele, poate se si consulta cu persoane mai bine informate. Discuta mult si isi schimba cumva ideile sau viziunea sau datele pe care le primesc sunt revelatoare pentru ei, de aceea miercuri se repozitioneaza fata de anumite probleme de interes pentru ei si pot sa nu mai sustina o anumita teza pe care au sustinut-o pana acum. Asta are impact pozitiv si in familie, dar si in activitatile profesionale pe care le au. Muncesc si in a doua jumatate a saptamanii si chiar si in weekend si au si spor mult prin faptul ca se dedica lucrului.

Pesti
Pentru Pesti, inceputul de saptamana sta sub patronajul banilor sau al rezultatelor materiale si financiare pe care le urmaresc. Sunt foarte practici, isi cunosc interesul si negociaza bine anumite aspecte pe care le rezolva. Miercuri, o zi minunata prin intelegere si concepte foarte clare pe care le au in minte in legatura cu lucrurile pe care le au de facut. Pot veni cu niste schimbari in activitatile lor, cam pe nepusa masa, dar sunt foarte inspirate si tin pasul cu vremurile, nu rateaza o oportunitate in felul acesta si au si colaborari bune pentru lucrurile pe care le fac.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *