Rețeta aceasta mi-a dat-o bunica și, de atunci, o încerc mereu! Iată de ce anume ai nevoie:

Ingrediente

1 kg smântână
150 g zahăr
250 g miez de nucă
80 g amidon
2 plicuri budincă de vanilie
1 lingură coajă de lămâie
esență de rom
Mod de preparare

1. Într-un bol, turnăm amidonul. Adaugă budinca de vanilie, 2 linguri de zahăr, 2-3 linguri de apă și amestecăm foarte bine, scrie calorii365.com.

2. Într-un vas, punem smântâna la fiert. Adăugăm miezul de nucă mărunțit, coaja de lămâie, zahărul rămas și amestecăm bine. Adăugăm compoziția pregătită anterior și mixăm. După omogenizare, luăm vasul de pe foc, adăugăm esența de rom și amestecăm bine.

Poftă bună!


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *