Potrivit zodiacului chinezesc, săptămâna 19-25 septembrie 2022 le aduce Bivolilor un nou început în viață. Nu sunt singurii care au parte de un restart!

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 19-25 septembrie 2022
Bivolii vor scăpa de o corvoadă mare. Vor încheia o etapă care le-a dat foarte multe bătăi de cap în ultimele luni sau chiar în ultimii ani. Totul se va schimba pentru ei chiar din prima zi a noii săptămâni, după ce se vor trezi într-o altă realitate și vor observa că lucrurile bune își fac loc în viața lor.

Dragonii duc o serie de lupte cu anumite persoane de la locul de muncă. E vorba despre dezbateri aprinse pe subiectele la modă în ultima vreme, unele care se pot lăsa cu niște certuri.

Șobolanii renunță la anumite pretenții în relația lor de cuplu și se apucă serios de treabă acolo unde s-a simt lipsa lor. Parcă se maturizează brusc din 19 septembrie încolo.

Câinii zodiacului chinezesc dau de tot felul de persoane care mai de care mai complicate. Le va fi foarte greu să înțeleagă anumite atitudini, ba chiar pot fi afectați, influențați negativ de niște prezențe.

Șerpii deschid cutia cu amintiri
Cât despre cei născuți în zodia Mistrețului, săptămâna 19-25 septembrie le aduce bani și tot felul de câștiguri materiale. Norocul e de partea lor, așa că n-ar fi rău să încerce să bage un bilet și la Loto!

Caii, în schimb, parcă au mâinile găurite! Nu prea stau banii la ei în săptămâna care vine. Trebuie să fie mai atenți, mai chivernisiți!

Maimuțele pornesc pe un nou drum pe plan amoros. Porțile iubirii li se deschid și bine fac dacă se vor lăsa descoperiți de oamenii din jur. Apoi, dacă vorbim despre Cocoși, aceștia s-ar putea să intre des în tot soiul de conflicte. Vor fi destul de impetuoși, destul de vulcanici. Nu vor lăsa pe nimeni să îi contrazică.

Șerpii au o săptămână în care unele amintiri le pot răscoli sufletul. Vor accesa anumite perioade ale vieții lor pe care acum le văd cu mai multă înțelepciune.

Iepurii și Tigrii au o perioadă destul de complicată la capitolul iubire. Pot afla că li s-au pus coarne. Oile nu sunt nici ele în cea mai bună formă. Oboseala își spune cuvântul în cazul lor, așa că astrele le recomandă să se odihnească un pic mai mult.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *