Evenimentele astrologice de toamna aduc o multime de dificultati in viata noastra. Intrarea lui Venus in Fecioara, inceputul miscarii retrograde a lui Mercur afecteaza negativ reprezentantii multor semne ale zodiacului si le schimba viata nu in bine. Dar asupra unor semne nu au putere. Cele mai pretuite dorinte ale Racilor, Scorpionilor, Sagetatorului si Varsatorului se pot implini in a doua jumatate a lunii septembrie 2022.

Rac
In septembrie, emotionali si sensibili la influentele externe, Racii nu vor fi nevoiti sa-si paraseasca zona de confort. In relatiile lor personale va domni armonia deplina. Racii cu familie vor primi o taxa de vivacitate datorita atentiei sporite si manifestarii iubirii de la partener, toate certurile si neintelegerile din relatia lor vor ramane in trecut. Cineva va primi o cerere in casatorie, cineva va decide sa-si legitimeze relatia. Cei singuri vor avea norocul sa intalneasca o persoana simpatica cu care vor incepe o relatie serioasa. Intr-un cuvant, septembrie pentru Raci va fi o luna fericita si va aduce multe momente pozitive in viata lor, schimband-o in bine.

Scorpion
Norocul il asteapta pe Scorpion in domeniul profesional. La sfarsitul lunii septembrie, va avea sansa sa avanseze in cariera si sa castige un statut destul de solid in societate. Situatia se va dezvolta rapid si neasteptat atat pentru Scorpion insusi, cat si pentru cei din jur. Si din moment ce reprezentantii acestei zodii se afla intr-o perioada de ascensiune energetica si creativa, ei il vor putea folosi exclusiv in beneficiul lor. Nu te indoi de nimic nici o secunda, asuma-ti riscuri daca circumstantele o cer, asculta-ti intuitia – asta va fi suficient pentru a fi pe valul succesului.

Sagetator
Pentru Sagetatori, septembrie va fi o luna a surprizelor placute care le pot schimba viata in multe feluri. Toate evenimentele se vor desfasura in planul relatiilor de afaceri si personale. In viata ta vor aparea multi oameni noi care vor influenta pozitiv diferite procese de viata. Nu va fie teama sa intalniti oameni noi, sa va faceti noi prieteni, sa atrageti parteneri de afaceri catre cooperare, sa incheiati intelegeri si contracte cu acestia. Norocul este de partea ta acum. Multe relatii care au inceput in septembrie vor pune bazele unor proiecte de succes si vor consolida legaturile de afaceri. Datorita lor, este posibil sa gasiti o noua iubire si sa incepeti o relatie serioasa.

Varsator
In septembrie, visul pretuit al Varsatorului se va implini: multi dintre ei vor castiga independenta financiara si incredere in viitor. O oferta neasteptata de a participa la un nou proiect va va deschide perspective mari si noi fluxuri financiare. Nu mai trebuie sa numarati banii si sa economisiti din dorinte. Va puteti permite sa cumparati lucruri scumpe la care ati visat de mult, calatorii si divertisment interesante. Dar, in acelasi timp, va trebui sa nu te relaxezi si sa muncesti din greu, planificandu-ti cu atentie viata. Nu uitati de cei dragi, prieteni si rude care au nevoie de ajutorul dumneavoastra si de sprijinul financiar.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *