Fiecărei zodii în parte îi corespunde o anumită piatră prețioasă sau semiprețioasă, despre care se spune că poate aduce nativilor mai multe beneficii.

Piatra astrologică a fiecărei zodii

Berbec
Piatra corespunzătoare zodiei Berbec este Heliotropul. Aceasta mai este cunoscută și sub numele de Piatra Sângelui și încă din timpurile vechi se cunoaște despre ea faptul că îi oferă celui care o poartă curaj și forță.

Taur
Planeta guvernatoare a Taurului este Venus, cu care este asociat smaraldul. Piatra este un semn al belșugului.

Gemeni
Se crede că cea mai potrivită piatră astrologică pentru Gemeni este perla, fiind un simbol potrivit al dualității semnului zodiacal. De altfel, reprezintă și o călătorie spirituală.

Leu
Leii sunt cunoscuți pentru faptul că sunt preocupați de imaginea lor și sunt atenți să-și păstreze demnitatea și influența neatinse. Piatra astrologică a acestei zodii este Peridotul, ea îi ajută să evolueze, să-și păstreze mintea deschisă, precum și să fie mai sinceri și mai iubitori.

Rac
Rubinul emană încredere, de care nativii Rac au cu adevărat nevoie. Piatra oferă putere și capacitatea de înțelegere a emoțiilor, în special dacă persoana care o poartă trece prin momente mai grele.

Fecioară
Prin prisma faptului că zodia Fecioară este guvernată de Mercur, cea mai potrivită piatră prețioasă pentru acești nativi este Safirul.

Balanță
Opalul, simbolul încrederii și al fidelității, se potrivește perfect nativilor Balanță. Se crede despre această bijuterie că accentuează calitățile semnului zodiacal, mai exact corectitudinea, dar și capacitatea de a lucra în echipă.

Scorpion
Printre cele mai puternice semne zodiacale, despre Scorpion se știe că poate depăși orice obstacol. Piatra potrivită este Topazul, care are capacitatea de a stimula conștiința superioară a minții.

Săgetător
Topazul albastru aduce pace și armonie în viața Săgetătorului. De altfel, culoarea este considerată vindecătoare și stimulează chakra gâtului, responsabilă de comunicare.

Capricorn
Granatul este o piatră prețioasă de culoare roșie și simbolizează implicarea și creativitatea. Despre Capricorni, se știe faptul indiferent de domeniu, vor fi implicați în totalitate.

Vărsător
Ametistul are asupra Vărsătorului un efect liniștitor. Asta îi vine în ajutor în momentele în care devine confuz și distant.

Pești
Peștii sunt renumiți pentru emotivitatea lor uneori exagerată. Pentru că are proprietăți vindecătoare, Acvamarinul le aduce acestor nativi echilibru și statornicie.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *