Au apărut informații noi despre starea de sănătatea a marelui actor Alexandru Arșinel.

Se pare că maestrul se află internat la Spitalul Universitar din Capitală întrucât a avut, din nou, nevoie de ajutor de specialitate.

Cum se simte Alexandru Arșinel

Potrivit Antena 3, Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, și de data aceasta duc tot de către fiul său. Se pare că maestrul are niște iritații ale pielii, escare, care apar în cazul persoanelor ce stau mult la pat.

Amintim faptul că în cursul lunii trecute, marele actor a fost internat la Spitalul Fundeni din Capitală, pe secția de Terapie Intensivă.

Din nefericire, actorul suferă de mai multe afecțiuni cronice, probleme cu inima, diabet zaharat, și a fost operat, în toamna anului trecut, de două ori pe cord.

Primele declarații despre retragerea din teatru

În urmă cu câteva luni, maestrul a vorbit despre problemele sale de sănătate și despre retragerea din teatru.

La acea vreme actorul spunea că nu se simte foarte bine și că retragerea de pe scenă o va face în urma unui spectacol la care îi va chema pe toți colegii săi.

„Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag.

Și sunt bine primit, apreciat. Vreau, într-un fel, să le și mulțumesc pentru tot. Acolo mă voi retrage, acolo voi pune punct”, a susținut marele actor.

În ultimii doi ani, maestrul Arșinel a stat internat în repetate rânduri la spital și a fost operat de două ori la inimă.

Într-un interviu pentru Fanatik, marele actor spune că nu se plânge de durere ci de suferință, că inima sa continuă să își facă damblaua și că are probleme și cu respirația.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *