Minerva a descoperit previziunile astrologice până la finalul lui 2022 și zodiile care primesc vești bune. În plus, sunt răsfățate de astre din toate punctele de vedere și au parte de tot ce au visat vreodată, poate chiar mai mult.

Horoscop Minerva. Cine sunt nativii cu un parcurs excelent până la sfârșitul anului

Berbec
Stelele au rezervat pentru acest nativ un an foarte productiv și interesant. 2022 se anunță acel an în care întreaga karmă se schimbă, în sfârșit se poate vorbi de stabilitate. Multe vise ajung să se îndeplinească.

Taur
Ultimele luni din 2022 aduc pentru tine rezolvare la toate problemele și situațiile care țin de prieteni și oameni foarte apropiați. Vara a adus o perioadă norocoasă cu foarte puțin conflicte sau chiar deloc.

Rac
Și pentru acest semn zodiacal astrologii prevăd rezolvarea unor probleme cu ceilalți. Un vis deosebit se îndeplinește, iar schimbarea este cuvântul de ordine în următoarea perioadă.

Fecioară
Până la finalul anului ești în centrul atenției și te poți lăuda cu un an productiv pe mai multe planuri. Iei parte la petreceri, întâlniri și evenimente care îți vor deschide numeroase uși.

Planeta a intrat în mișcare retrogradă pe data de 9 septembrie 2022 și va sta până în octombrie, ceea ce înseamnă că urmează o perioadă de revelații, dar și numeroase activități pe care ar fi bine să le amânăm pe mai târziu.

Investițiile care implică bani nu trebuie luate în calcul în această lună, în schimb este încurajată implicarea în diverse activități educative. E bine să cunoștem oameni noi și trebuie să fim pregătiți pentru unele transformări.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *