Meghan Markle a cerut o intalnire „fata in fata” cu Regele Charles pentru a purta o discutie inainte de plecarea ei in California cu Harry dupa inmormantarea Reginei , sustine reporterul regal Neil Sean .

Acesta a declarat ca a auzit de la o „sursa foarte sigura” ca actrita americana a trimis o scrisoare prin care solicita o conversatie privata cu Regele.

Sean sustine ca Meghan vrea „sa limpezeasca apele” inainte ca ea si printul Harry sa plece inapoi in SUA. Potrivit Daily Mail, cuplul va pleca foarte curand pentru a-si vedea copiii, Archie, in varsta de trei ani, si Lilibet, in varsta de un an.

Se spune ca familia Sussex se afla astazi in Windsor, dupa inmormantarea reginei.

„Acum si-ar dori inainte de a se intoarce in California sa aiba o audienta individuala cu regele Charles al III-lea ”, a spus Sean intr-un videoclip postat pe YouTube , care a inregistrat aproape 300.000 de vizualizari.

„— Asa e — Meghan fata in fata cu regele Charles. Ati auzit corect.”
„Este o miscare foarte curajoasa din partea lui Meghan”, a spus Sean.

Neil Sean a dezvaluit pe canalul sau de YouTube ca a auzit de la o „sursa foarte sigura” ca actrita americana a cerut o conversatie privata cu Regele.

Detaliind continutul scrisorii, el a spus: „Ar fi o oportunitate de a clarifica lucrurile, de a trage invataminte din greseli si de a explica o parte din rationamentul din spatele a ceea ce au facut in ultimii doi ani. Acum trebuie sa admiram increderea in sine a lui Meghan”, a mai spus reporterul.

Cu toate acestea, Sean a avertizat ca ramane neclar daca scrisoarea va fi suficienta pentru cei doi sa se impace cu Familia Regala.

„Adevarat, habar n-avem daca asta va merge mai departe”.
Sean a spus ca se obisnuieste sa se solicite prezenta in fata regelui printr-o scrisoare.

„Asa ii scrii regelui prin intermediul ecvestrului sau si, bineinteles, asta se transmite mai departe”, a mai declarat el pentru canalul sau de YouTube.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *