Săptămâna cuprinsă între 26 septembrie și 2 octombrie 2022 este una destul de încărcată din punct de vedere karmic. Mai multe semne zodiacale vor privi cu mai multă atenție spre greșelile trecutului. Unele vor reuși să le îndrepte, însă pentru altele e mult prea târziu.

Horoscop karmic pentru săptămâna 26 septembrie – 2 octombrie 2022
Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) sunt cuprinse de tot felul de nostalgii. Gemenii încep să se gândească dacă au făcut alegerile potrivite în viața lor. Pot avea niște revelații neplăcute, căci unii prietenii le deschid ochii și află că au trăit într-o iluzie.

Cât despre Balanțe și Vărsători, aceștia își amintesc tot mai mult de o iubire mai veche. N-ar fi exclus să reia acea legătură peste care nu au putut trece oricât de mulți ani au trecut.

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) se pun în tot felul de contexte favorabile. Au fler, iar intuiția îi duce departe. Cei mai norocoși pe plan profesional vor fi Berbecii și Săgetătorii. Leii mai au de făcut anumite analize, de luat în calcul niște decizii pe care le-au tot amânat.

Zodiile de apă iau decizii majore
Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o săptămână în care vor lua hotărâri majore cu privire la viitorul lor sentimental. Cei mai determinați să tranșeze o situație care atârnă de sufletul lor sunt Scorpionii și Peștii.

Racii s-ar putea să amâne anumite decizii din motive doar de ei știute. Vor să mai observe ceva, să se convingă de anumite lucruri.

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt într-o stare de zen care poate fi enervantă pentru cei din jur. Acești nativi nu trebuie să bage în seamă răutățile, mai ales că sunt venite din partea unor persoane care nu le cunosc suficient de bine.

Fecioarele au tot felul de vorbe de duh prin care îi pot cuceri pe ceilalți. Devin mai misterioase pe măsură ce trec zilele și pot stârni anumite intrigi. Capricornii și Taurii sunt dintr-o bucată. Ei nu mai vor să lase loc de interpretări. Unele păreri pe care le au pot deranja.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *