Mihai Voropchievici a anunțat cum va fi următoarea perioadă pentru toate cele 12 zodii. Iată ce arată runele pentru această săptămână.

Rune Mihai Voropchievici pentru următoarea săptămână
Berbec

Nu trebuie să ai îngrijorări, pentru că vei avea numai de câștigat în următoarea perioadă, a arătat numerologul în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Taur

Poți da lovitura și poți să faci inclusiv un salt în existența ta – poate fi vorba de unul legat de calitatea vieții!

Gemeni

Ți se îndeplinesc visele în următoarea săptămână, a transmis numerologul Mihai Voropchievici în horoscopul runelor! Pe scurt, pentru voi există numai fertilitate și belșug.

Rac

Ești protejat de forțele malefice, fiind singura zodie protejată de divinitate. O perioadă bună, cu protecție divină.

Leu

Nativii din zodia Leu au nevoie de mai multe răbdare, trebuie să aștepți surprizele plăcute care te așteaptă, chiar dacă nu este punctul tău forte.

Fecioara

O suită de schimbări majore pentru acești nativi, arată horoscopul runelor al lui Mihai Voropchievici. „Iubesc Fecioarele schimbările cum iubesc câinii să stea legați!”, a spus numerologul în cadrul emisiunii de la Antena 3.

Balanță

O schimbare importantă pentru acești nativi, pentru care trebui să aștepte mai mult pe acasă. Totul se va întâmpla curând.

Scorpion

S-au petrecut multe lucruri bune pentru tine, iar săptămâna viitoare e una mai grea, așa că trebuie să te pregătești pentru tot ceea ce urmează pentru tine.

Săgetător

Un mesaj dublu pentru acești nativi: relaxează-te și scapă de agitație! Dacă te-ai tot îngrijorat de o persoană din jur care îți este foarte apropiată care ar avea probleme de sănătate, stai fără grijă, e sănătoasă tun.

Capricorn

Wunjo a ajuns la acești nativi, după o perioadă foarte lungă de timp, „de când era lupul cățel”, a specificat maestrul runelor.

Vărsător

Vei afla un adevăr foarte important. Te poate marca pe viață sau chiar să îți schimbe cu totul existența.

Pești

Ești norocos, ai parte de o surpriză sau o sumă de bani chiar în portofelul tău! Totul pentru tine este foarte bine, așa că nu îți face griji.


Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *